Bitirme projesi fikirleri

ikiikiyedi

Decapat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
Herkese merhaba. Son senem olduğu için bitirme projesi yapmalıyım fakat aklıma bir türlü fikir gelmiyor. Hocam benden çok özgün bir fikir bekliyor ama günlerdir düşünmeme rağmen bulamadım. Yapay zeka, görüntü işleme, mobil veya web alanında fikirlerinize ihtiyacım var. İşin içinde fazlasıyla kod olmak zorunda değil, az kod ama yeterli bir proje de olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler dilerim.

Programcılık okurken Web için, Murat yücedağ MVC kütüphane kursunu izleyerek otomasyon, PHP ile kısmı çalışan hastane otomasyon yapmıştım.
Mobil alanında hesap makinesi yapmıştım.

Her dönem bir tane hastane otomasyon kütüphane otomasyon projesi olur zaten :D

Herkese merhaba. Son senem olduğu için bitirme projesi yapmalıyım fakat aklıma bir türlü fikir gelmiyor. Hocam benden çok özgün bir fikir bekliyor ama günlerdir düşünmeme rağmen bulamadım. Yapay zeka, görüntü işleme, mobil veya web alanında fikirlerinize ihtiyacım var. İşin içinde fazlasıyla kod olmak zorunda değil, az kod ama yeterli bir proje de olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler dilerim.
Stok programı tarzında bir şey yapabilirsiniz belki veya muhasebe alanında.

Büyük çoğunlukla hocalar eskiden kalma , güncel olmayan bilgilerle donanımlılar. Her zaman sıkıntı olmasa da bazen saçma sıkıntılar çıkabiliyor. Ben geçebilmek için hocanın pek bilgisi olmayan bir alan seçmiş ve fikride hocadan edinmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı