Bitirme projesi fikirleri

Web editor yapmayı deneyebilirsin. Örneğin;
jsfiddle.net, playcode.io vs gibi.
Mantığı şu şekilde; site içerisinde html, css ve js kodları yazılır ve çıktısı görülür. Yani online editor.

Bu basit geldi ise, onlinegdb gibi birçok dil destekleyen bir online editor yapabilirsin.

excalidraw.com benzeri bir çizim tool geliştirebilirsin. Ben yaklaşık 8 aydır şirkete buna benzer bir tool geliştiriyorum. Tabi amaç ve kullanım alanı çok daha farklı ama fikir aynı sayılır.

Şu konudaki mesajımda bir mobil uygulama fikri vermiştim. Bunu incelemeni tavsiye ederim.

Özgün olmak derken büyük ihtimal her sene yapılan (sadece geçmek için yapılmış) projelerden bahsediyorlardır. Senden sıfırdan bir fikir üretmeni ve bunu hayata geçirmeni beklemeleri çok saçma olur. Öyle bekleyen birinden özgün içeriklerini görmek isterim. Bakalım kendisi neler yapmış?

Teşekkürler hocam, borsa uygulamasını beğendim

Al işte adam mezuniyet projesi yapacağım diyor kolay olsun diyor az kod olsun diyor. Kardeşim sen severek okuduğuna emin misin bu bölümü? Yazılımcı dediğin yaratıcı olur, kod yazmayı sever ve sabahlara kadar düşüne düşüne kafa yorar. İnternette çözüm arar. Adam diyor ki 5 satır kod yazayım kurtulayım gitsin. Kusura bakma da sen o okuldan da mezun olsan senin önün açık değil, ben sana söyleyeyim. Yazılımcı adam seve seve yapar bu işi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka öyle bir şey demedim? Okuduğunu anlamamak çok büyük problem oldu artık ya sıktınız gerçekten Kendi kendine konuşmuşsun, elini yüzünü yıka bilgisayar başına öyle geç bir dahaki sefer. Emin ol senden fazla kod yazıyorumdur ve seviyorumdur. Konuşmak için konuşmayın Allah aşkına. Komik

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…