Flutter proje örneği nasıl yapılır?

ibohappy

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2019
Mesajlar
143
Makaleler
1
Selam, bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim tasarım çalışması adlı dersimiz var bu derste hoca herkesin bir proje yapmasını istiyor. Mobil, web vb. istediğimiz bir proje ben Flutter ile mobil uygulamaya yapmak istiyorum ama aklımda nasıl bir uygulama yapacağım ne yapacağım hakkında fikir yok. Düşündüm düşündüm bulamadım özgün olmasını istedim ama neredeyse her şeyin bir kopyası var. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda olan ama bir türlü fırsat olup da yapamadığım bir proje fikrini paylaşayım. Hem de başkalarına da yardımcı olurum kim bilir.

Uygulama adı Fake Borsa.
Kullanıcılar uygulamaya üye olabiliyor, uygulama içerisindeki tüm borsalar gerçek değerler olmalı. Kullanıcı istediği kadar hesap açıp içerisine fake para atabilir. Daha sonra hesap üzerinden dilediği bir borsaya yatırım yapabilecek.
Örneğin, 20k TL ile x hesabı açtım. Ve buradaki tüm paramı dolara bastım.
Daha sonra yine 20k TL ile y hesabı açıp burada da tüm paramı altına yatırdım.
1 hafta sonra her iki hesabımda kontrol edip ne kadar kâr yapmışım görebilmem gerekiyor. Hesapları birbiri ile kıyaslama yapılabilmeli. Fonlar olursa çok daha güzel olur.

Bu basit bir örnek oldu. Ben gerçekten yatırımını altın ve dolar alarak yapıyorum. Ama bir yandan fonlar, borsa alımı gibi işlere de girmek istiyorum. Ama öncesinde anlattığım gibi bir uygulama üzerinde kendimi test etmek isterim. Tamamen kişisel ihtiyaçtan yapmak istemiştim ama işler yoğunluğu ile nasip olmadı. Bu arada uygulamanın örneği var. Fikir orijinal ama ilk akla gelen değil.
 

Geri
Yukarı