Bitirme Tezi için öneri

therjmnt

Decapat
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar;

Öncelikle Yeni Medya son sınıf öğrencisiyim. Bitirme Tezi için konu bulmam gerekiyor. Fakat aklıma gelen şeylerin de içinden çıkamaz oldum. Ben de sizlere danışmak istedim. Sizce ne üzerine bir tez yazmalıyım. Önerilerinize açığım.

Herkese sağlıklı günler dilerim.
 
Tezin kapsamı nedir? Uygun konular listesi gibi bir şey atabilir misiniz? Bölümün ayrıntısı hakkında pek bilgim yok.
Öncelikle ilginizden ötürü çok teşekkür ederim. Pandemi döneminde internet kullanımı ele almaya karar verdim. Pandemi öncesi ve sonrasını kapsayacak şekilde bir araştırma içerisinde bulunacağım. İnternet kullanımı çok geniş kapsamlı bir konu olacağı için daha kolay bir seçenek olduğunu düşündüm. Yani insanlar interneti hangi sıklıkla ne amaçla kullandığını, internet alışverişlerinin malumunuz artışını gibi konuları ele alacağım.

Vakit ayırıp yazdığınız için tekrar teşekkür ederim.
 
İnternet kullanımı çok geniş kapsamlı bir konu olacağı için daha kolay bir seçenek olduğunu düşündüm.
Çok geniş olduğu için dağılmayasınız sonra. Geniş olması kolay olacağını göstermez bence.

Anket için burayı kullanabilirsiniz, buradaki herkes internetle haşır neşir halihazırda. Ancak paylaşmadan önce bir sorun, kurallara aykırı olursa sıkıntı olmasın.
 
İnternetin; eğitim kurumlarından daha iyi bilgi, kaynak ve özgür düşünce sağladığını savunabilirsin güzel konudur yalnız bunu yapınca okul yönetimi tarafından pek sevilmeyi bekleme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı