Bitirmesi Çok Uzun Olmayan Oyunlar

Skyrim aslında çok kısa bir rpg oyun. Fakat oyun bitmediği için ve sonsuz bir döngüye girdiğinden oynanış uzuyor. Yoksa ana hikayesi gerçekten çok kısa. Haritası bile çok büyük sayılmaz. Zaten içerik olarakta çok dolu bir oyun değil. Kendini tekrar eden görevler olmasa.
Harita kısmına kadar katılıyorum ama sonrasına pek katıldığım söylenemez, zira Thieves Guild ve DB gibi factionlar var oyunda, kendini tekrar ettiğini düşünmüyorum ne yazıkki.
 
Harita kısmına kadar katılıyorum ama sonrasına pek katıldığım söylenemez, zira Thieves Guild ve DB gibi factionlar var oyunda, kendini tekrar ettiğini düşünmüyorum ne yazıkki.

Bende size katılmıyorum. Özellikle o grup görevlerinde ana hikayelerini saymazsak bütün görevler tekrara düşüyor.

Ben şahsen kısa çerezlik oyunlar oynamak yerine derinliği olan akıcı uzun oyunlar oynamayı tercih ederim. Ara sıra kısa oyun herkes oynamak ister ama bence bu tarz oyunlar vakit kaybı olabiliyor. Bir oyun kısa sürüyor diye kötü olacağı anlamına gelmez tabii ki. Bunu söylemeden geçemem. Benim sana önerim Telltale Games'in hikaye interaktif içerikli oyunlarını oynaman olur. Eğer oynamadıysan. Oynaması zahmetsiz kısa oyunlar.
 
Inside, Last Day of June...
S.O.M.A. kesinlikle oyna, oyunda bulunduğun her saniye değecek emin ol.
Oynamadıysan çok iyi oyunlardır: Metro 2033 ve Metro last light.
Call of Duty oyunları da çok uzun sürmüyor.
Deliver us the moon son zamanlarda oynadım. Tek oturuşta bitirdim. Hikayesi görselleri filan fena değil.
Beholder, Beholder 2.
Hotline miami serisi.
Bioshock 1, 2, infinite


Teşekkürler önceden oynadığım oyunlar vardı ama oynamadıklarım da var bakıcam şimdi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı