Bitiyoruz 1 Dolar 8.05!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkıldık artık 5 kuruş artsa hemen konu açıyorsunuz. Modlar bu işe bir el atmalı. Dövize bakıpta batıyoruz çıkıyoruz masalları anlatmayın. Tamam ekonomi kötüde kurla ekonomi ölçülmez.

Eğer yeteri kadar üretim yapan kendi elektronik parçalarını üreten bir ülke olsaydık dediğin doğruydu. Fakat biz dışardan alıyoruz neredeyse her şeyi güzel kardeşim. Yani doların artması o dışardan alınan ürünün artık daha fazla paraya alınması demek. Bu da son kullanıcı için kötü bir şey. Umarım açıklaya bilmişimdir.

Şu konulardan rahatsız oluyorsanız girmeyin, bir halt da yazmayın. Ekonominin çökmesi, yaşam şartlarımızın gittikçe kötüleşmesi, alım gücümüzün düşmesi artık milletin canına tak etti. Siz gidin ince belli bardağınıza doldurduğunuz doğuş çayın yanında ekşi mandalina soyup MasterChef Türkiye izleyin.

Adamların umrunda değil ki doların kaç TL olması. Ölsem yine malum partiden başka partiye oy vermem kafasındalar. Umarım kısa zamanda ölürler.

Bir de ülkede para var fakat çok boşa harcanıyor israf o kadar çok var ki neyse. Yani kendi masraflarından kıssalar dolar üretim yapmazsak bile 3 TL falan düşer açıkçası söyleyeyim.

Kurla işim yok diyen adam yerine ekonomiyi o zamanlar dingine getiren iyi iş çıkaran ve sadece o zamanın bakanını eleştirdi diye işten çıkarılan adama bakın...

Aga sürekli böyle konu açacağınıza dolar alın. Ben 4 olunca almıştım birazını sattım şimdi PC aldım. Geri kalanı hala artıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…