Yeter artik boyle yorumlar karnimizi doyurdu.Size ne kardeşim ne boş konu bu. Sen maaşını dolarla mı alıyorsun? (!)
Yeter artik boyle yorumlar karnimizi doyurdu.Size ne kardeşim ne boş konu bu. Sen maaşını dolarla mı alıyorsun? (!)
Saray 1 ay boyunca, masraflarını günlük 100 TL'ye düşürse dolar 1.5 TL'ye düşer.![]()
Sarayın Bir Günlük Masrafı ; ' 10 MİLYON TL ' | DonanımHaber Forum
Saray'ın harcamalarının bir önceki yıla göre 4 kat artıp günlük 10 milyon tl'ye ulaştı.2019 yılında cumhurbaşkanlığı’nın yıllık harcaması bir önceki yforum.donanimhaber.com
Hulk gerçek olabilir mi?
Dolar her 1 kuruş arttığında artık konu açmasanız çok iyi olacak.
Sıkıldık artık 5 kuruş artsa hemen konu açıyorsunuz. Modlar bu işe bir el atmalı. Dövize bakıpta batıyoruz çıkıyoruz masalları anlatmayın. Tamam ekonomi kötüde kurla ekonomi ölçülmez.
Dün dolar 7.96 idi kardeş ne diyorsun?
Neyle ölçülür zeki kardeşim? Üretim yapılmadığı için ülkeye her şey kur ile giriyor.
Dolar her 1 kuruş arttığında artık konu açmasanız çok iyi olacak.
![]()
Saray'ın 1 günlük masrafı 10 milyon lira!
Sayıştay'ın Cumhurbaşkanlığı Denetim Raporu’na göre, Saray giderlerine bir yılda 3 milyar 919 milyon TL, yani bir günde ortalama 10 milyon TL harcandı.www.yurtgazetesi.com.tr
![]()
Sarayâın tek günlük harcaması 10 milyon
2019 yılında CumhurbaÅkanlıÄıânın yıllık harcaması bir önceki yıla göre 4 kat artıÅla 3.6 milyar TL oldu. CumhurbaÅkanlıÄıânın hesaplarını denetleyen SayıÅtay âTüm yönleriyle doÄru ve güvenilirâ dedi.www.birgun.net
![]()
SayıÅtay Raporu Açıklandı: CumhurbaÅkanlıÄı Sarayı'nın Tek Günlük Harcaması 10 Milyon
2019 yılında CumhurbaÅkanlıÄıânın yıllık harcaması bir önceki yıla göre 4 kat artıÅla 3.6 milyar TL oldu. CumhurbaÅkanlıÄıânın hesaplarını denetleyen SayıÅta...onedio.com
Bunu dememiştim demek istediğim sarayın harcaması düşmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.