Bitlis'deki helikopter kazasında 3 asker daha şehit oldu

Vatan sağ olsun ha?

Şehitlerin arkasından ne diyelim? Tabii kuru kuru demek ile olmaz ateş düştüğü yeri yakar.

Savaş yok bir şey yok kendi askerimizin hayatını koruyamıyoruz.

Buna nasıl bağladınız anlamadım? Savaş nasıl yok ya! Ne yani normal hayatta bir uçak düşüyor, helikopter düşüyor.
Hatta basketçi ölüyor da askeri helikopterin düşmesi mi dert? Nasıl koruyacaksın ki! Kaza olmuş işte.

Çok doğru söylemişsiniz, yavaş yavaş insanımıza, insanlarımızın hayatına verilen değer azaldı. Acaba diğer ülkelerde böyle bir olay olsaydı ne olurdu çok merak ediyorum açıkçası.

Biz mi düşürdük helikopteri? Sonuçta insan yapımı her makine arıza yapabilir ve bu havada olursa sonucu bu olur. Sanki Suriye'den gelen füze helikopteri düşürdü.

Çok doğru söylemişsiniz, yavaş yavaş insanımıza, insanlarımızın hayatına verilen değer azaldı. Acaba diğer ülkelerde böyle bir olay olsaydı ne olurdu çok merak ediyorum açıkçası.

Anlamıyor musun kaza olmuş bunun askere verilen değer ile ne alaksı var? Ne alaka başka ülkelerde demek ya!
Biraz daha peynir ve ekmek ister misiniz?
Biz mi düşürdük helikopteri? Sonuçta insan yapımı her makine arıza yapabilir ve bu havada olursa sonucu bu olur. Sanki Suriye'den gelen füze helikopteri düşürdü.

Yok canım ne alakası var bu ükede askere değer yok Almanya olsa off ne olurdu!

Bu helikopter modeliyle yaşanan 4.kaza bu. Helikopterler burada mesaj yazan herkesten daha yaşlı durumda. 2000 yılından önce alınmış/üretilmiş helikopterler. Bu 4 kazada toplam 39 askerimiz şehit oldu bugüne kadar. İşte bu rezillik. Birileri kendilerine saray yapmak yerine ordu envanterini yenilese bu 11 şehit olmayacaktı belki de.

Tabi kimse elini taşın altına koymak istemiyor. Kaza oldu demek basit.

Her kazanın bir sebebi olur, bunu anlayamıyor musunuz? Bu helikopter modeliyle yaşanan 4.kaza bu diyorum 4! Hepsi mi tesadüf? Hepsi mi pilot hatası? Helikopterler burada bana laf atanlardan daha yaşlı, TSK envanterine 1996'da girmiş modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…