Bitlis'deki helikopter kazasında 3 asker daha şehit oldu

Çok doğru konuşuyorsunuz. Benim dayımın içinde olduğu helikopter de az daha düşüyormuş. Allah korumuş. Türkiye'nin helikopterleri gerçekten çok kötü.
@PCancer Komik olan ne? Komik olan şeyi söyle, hep birlikte gülelim?

İlk bilgilere ve görgü tanıkları ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir.

Vay be şimdi de ülkenin helikopterleri kötü oldu.

Ayrıca dediğiniz model 1996 envantere girdi dediniz de 25 yıllık bir helikopter bu!
Eski deniliyor anlayamıyorum ya. Ortalama 35 40 yıl ömür üzerine inşaa edilen bir araç zaten. 25 yıl eski mi?
Bakımı yapılmadığı zaman 5 aylık tabanca bile atış yapamaz orası ayrı.
Daha ayrıntılı rapor mutlaka gelecektir.

Komik olan şey sizin durumunuz. hiç askeri bir helikoptere bindiniz mi? Türkiye'nin helikopterleri gerçekten kötüymüş . Siz burada arkanızı yayıp otururken biz ülkemizi koruyoruz. (O kötü helikopterlerle). Umarım anlamışsınızdır.

Benim dayımın içinde olduğu helikopter de az daha düşüyormuş. Allah korumuş. Türkiye'nin helikopterleri gerçekten çok kötü.

Helikopter düşüyor diye kötülemek, harbi üst seviye bir olay. Gülmüyorum acıyorum.
İnsaf ya, mantıklı konuşun.

Acaba hangi teknik bilginiz var? Neye dayandırdınız acaba?

3 kaza da helikopterlerin elektrik tellerine takılması sebebiyle gerçekleşmiş. Bu helikopterin mi sorunu? Araştırma yapman güzel ama biraz daha dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…