Bitlis'deki helikopter kazasında 3 asker daha şehit oldu

Öncelikle şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

Diğer 2 kaza elektrik tellerine takıldığı için oldu sanırım onları kast ediyorsunuz, orada olmadığımız için dikkatsizlik mi ihmalkarlık mı bilemeyiz ama dediğiniz yuvarlak işaretlere ikaz küreleri deniliyor ama bildiğim kadarıyla Türkiye'de bunlar sadece renkli olarak takılıyor yani ışıldak özelliği olmadığı için gece pilotların görmeleri çok zor sadece gündüzleri rahat bir şekilde görebiliyorlar sanırım. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltir.

Sebebini çok merak ediyorum. Herhalde hava koşullarından dolayıdır. Eğer bir uçak olsaydı bu teoriyi baştan elerdim ancak helikopter olduğu için belki bu sebepten düşmüş olabilir.

Muhtemelen yine lebaleb kongrede kahkaha atacak. Kimse kimin hatası var, kim ne yaptı diye sorgulamayacak bu olayı, özensizce geçiştirip kapatacaklar soruşturmayı. Ama cumhurbaşkanının helikopteri düşse helikoptere su koyandan tut yakıtını doldurana kadar herkesin hayatını bitirirlerdi.

Olan Osman Erbaş'a, astsubay çavuşa ve diğer askerlere oldu. Allah Rahmet Eylesin.

1 Milyon asker var 11 tanesi ölmüş çok mu? Bir Mısırlı Esma eder mi 11 asker? Ne yası? (!)

Engel tanıma sistemi bu işi bitirebilirdi. Eskiden beri üzerinde çalışıyordu şu an ne durumda bilmiyorum.

Evet çok uzun süreden beri çalışılıyor en son 2017 sonlarında tüm helikopterlerde hazır olacağı söylenmişti ama son durumu ben de bilmiyorum.

Ne alaka ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…