A arda361 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Kendi bilgisayarımda BitLocker ile kitlediğim 2 TB’lik taşıyıcı kayboldu. İçinde ki bilgilere başka bilgisayarda ulaşabilirler mi? İşin uzmanı elbette ama BitLocker başka cihazlarda işe yarıyor mu hiç bilmiyorum.
Kendi bilgisayarımda BitLocker ile kitlediğim 2 TB’lik taşıyıcı kayboldu. İçinde ki bilgilere başka bilgisayarda ulaşabilirler mi? İşin uzmanı elbette ama BitLocker başka cihazlarda işe yarıyor mu hiç bilmiyorum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #2 BitLocker başka bilgisayarlarda da çalışır. Zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Ağustos 2023 #3 Çalışır ancak bilgilere ulaşmak için şifre gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS A arda361 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 Ellie Williams dedi: Çalışır ancak bilgilere ulaşmak için şifre gerekli. Genişletmek için tıkla... sukuterkopke dedi: BitLocker başka bilgisayarlarda da çalışır. Zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... İkinize nedensiz sarılasım geldi teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Çalışır ancak bilgilere ulaşmak için şifre gerekli. Genişletmek için tıkla... sukuterkopke dedi: BitLocker başka bilgisayarlarda da çalışır. Zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... İkinize nedensiz sarılasım geldi teşekkür ederim.