BitLocker kilit anahtar hatası

filozofunpiri

Decapat
Microsoft hesabında eski telefon numaram var ve bu yüzden kimlik doğrulama yapamadığım için BitLocker anahatarına ulaşamıyorum. Windows numaramı değiştirmem için 30 gün süre vermişti. Windows destekten durumu yetkililere bildirdim ve bana hesabımdan şifremi unuttum deyip şifremi sıfırlarsam telefon numaramıda sorunsuz sıfırlayabileceğimi söyledi. Bu işlemi yaptım ancak numaramı değiştirmek istediğimde yine kimlik doğrulaması istiyor. 30 gün bekleme işlemini yaptığımda bu sefer şifrenini değiştirdiğiniz için bu işlemi yapmanızı 30 gün boyunca engelledik diyor. Total'de 60 gün oldu. Cihazı sıfırlamak istediğimde izin vermiyor da. Ne yapacağım? Microsoft destek hiçbir işe yaramadı...

Microsoft hesabında eski telefon numaram var ve bu yüzden kimlik doğrulama yapamadığım için BitLocker ana hatarına ulaşamıyorum. Windows numaramı değiştirmem için 30 gün süre vermişti. Windows destekten durumu yetkililere bildirdim ve bana hesabımdan şifremi unuttum deyip şifremi sıfırlarsam telefon numaramıda sorunsuz sıfırlayabileceğimi söyledi. Bu işlemi yaptım ancak numaramı değiştirmek istediğimde yine kimlik doğrulaması istiyor. 30 gün bekleme işlemini yaptığımda bu sefer şifrenini değiştirdiğiniz için bu işlemi yapmanızı 30 gün boyunca engelledik diyor. Total'de 60 gün oldu. Cihazı sıfırlamak istediğimde izin vermiyor da. Ne yapacağım? Microsoft destek hiçbir işe yaramadı...

USB ile formatlamayı dene olmazsa teknik servise götür.

Muhtemelen işe yaramayacak, içinde veriler vardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bir göz atarmısınız.

USB ile formatlamayı dene olmazsa teknik servise götür.

Hocam yanlışım var bu yorumumu takmayın.

Videoyu deneyin olursa yazın.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bir göz atarmısınız.

Hocam yanlışım var bu yorumumu takmayın.

Videoyu deneyin olursa yazın.

bitlocker mavi ekranın dışında bir yere giriş yapamıyorum bios menu var birde win11 açılmıyor ki ben de

Verilerin uçtu geçmiş olsun. Format atar bilgisayarı kullanırsın.

Hayır, evde bitlockeri ne yapacaksın?
Bitlockeri evde ne yapacaksın derken anlamadım hocam.2 senedir bilgisayarı kullanıyorum dün güncelleme geldi güncelleyip kapattım.Sabah bu hata ile karşılatım.Düne kadar böyle bir hatayı bilmiyordum Peki nasıl formatlayacağım yardımcı olabilir misiniz?

Farklı bir bilgisayarınız varsa Windows kurulum aracıyla kurulum USB'si oluşturun. Bilgisayara takın, BIOS'dan USB'den başlatın ve kurun.

Yoksa da bir bilgisayarcıya götürün.

Bitlockeri evde ne yapacaksın derken şunu kasdediyorum. Yaşadığın sorun çok mu mantıklı? Odanda duran bilgisayarın verilerini şifrelemesi mantıklı mı yani? Windows'un ev sürümünü kullanıyor olsan zaten Bitlocker özelliği devre dışı olurdu. Böyle bir sorun da yaşamazdın.

Farklı bir bilgisayarınız varsa Windows kurulum aracıyla kurulum USB'si oluşturun. Bilgisayara takın, BIOS'dan USB'den başlatın ve kurun.

Yoksa da bir bilgisayarcıya götürün.

Bitlockeri evde ne yapacaksın derken şunu kasdediyorum. Yaşadığın sorun çok mu mantıklı? Odanda duran bilgisayarın verilerini şifrelemesi mantıklı mı yani? Windows'un ev sürümünü kullanıyor olsan zaten Bitlocker özelliği devre dışı olurdu. Böyle bir sorun da yaşamazdın.
Hocam bilgim yok öğrenmiş oldum sağolun Peki başka bilgisayarım yok otg kablosu, flashbellek ve telofon ile yapabilir miyim bunu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı