BitLocker kurtarma anahtarı girilmesine rağmen sistem açılmıyor

ahmet.sk.06

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Gigabyte euros 16X 9sg laptopumda en son laptopumda güncelleme yaptı daha sonra laptopumu açtığımda BitLocker kurtarma anahtarı istedi. Anahtarı girdiğimde aşağıda verdiğim ekran geldi tekrar başlattı. Daha sonra gene BitLocker ekranı geldi tekrar kodu girdim bu sefer sorun gider sayfası geldi. 6 seçenek sunuyor son güncelleme kaldır, sorun gider komut ekranı sistemi geri yükle gibi bir de BIOS ekranına geçen bir seçenek geliyor. Hepsini denememe rağmen hep aynı ekran tekrar ediyor. Yardım edebilir misiniz nasıl geçecek bu ekranı?

Dosya Ekleri

• IMG_20250426_195805.jpg
    IMG_20250426_195805.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 174568761651090030932472760773.jpg
    174568761651090030932472760773.jpg
    238,2 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba arkadaşlar Gigabyte euros 16X 9sg laptopumda en son laptopumda güncelleme yaptı daha sonra laptopumu açtığımda BitLocker kurtarma anahtarı istedi. Anahtarı girdiğimde aşağıda verdiğim ekran geldi tekrar başlattı. Daha sonra gene BitLocker ekranı geldi tekrar kodu girdim bu sefer sorun gider sayfası geldi. 6 seçenek sunuyor son güncelleme kaldır, sorun gider komut ekranı sistemi geri yükle gibi bir de BIOS ekranına geçen bir seçenek geliyor. Hepsini denememe rağmen hep aynı ekran tekrar ediyor. Yardım edebilir misiniz nasıl geçecek bu ekranı?

Aynı sorun ile ben de karşılaştım nasıl geçtiniz bu durumu, ya da geçebildiniz mi?

Sorunu kaç kere denediysem geçemedim birçok yerde araştırdım konuyla ilgili yararlı bilgiye ulaşamadım en son tam format attım bütün herşeyi silip lisansa uygun windows yükledim şuan bir sıkıntı görünmüyor lisans anahtarı direk aktif olarak açıldı

Sorunu kaç kere denediysem geçemedim birçok yerde araştırdım konuyla ilgili yararlı bilgiye ulaşamadım en son tam format attım bütün her şeyi silip lisansa uygun Windows yükledim şu an bir sıkıntı görünmüyor lisans anahtarı direk aktif olarak açıldı.

Aynı sorun bende de var nasıl format attınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı