Merhaba bugün bilgisayarıma Acer'in sitesinden indirdiğim BIOS 1.20'i kuracaktım fakat hata aldım. Normalde benim bilgisayarımda Windows 11 Home yüklü yani BitLocker olmaması gerekiyor fakat BIOS Setup'unu açtığımda bilgisayarınızda BitLocker etkin. BIOS Update edilirken BitLocker devre dışı bırakılmalıdır, kurtarma anahtarınız olduğundan emin olun diyor. Aşağıya ekran görüntüsünü bırakıyorum, bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Merhabalar windows 11 home kullanıyorum daha önce böyle bir Åey yoktu bilgisayarımı formatladıktan sonra oldu. bitlocker' ı kapatmak istiyorum nasıl yaparım.
Hocam anahtarı kaydettim zaten bilgisayarım Windows 11 home bilgisayarda Bitlocker yok ama Bitlocker etkin diyor. Bende bu uyarıyı çözmeye çalışıyorum.
Merhabalar windows 11 home kullanıyorum daha önce böyle bir Åey yoktu bilgisayarımı formatladıktan sonra oldu. bitlocker' ı kapatmak istiyorum nasıl yaparım.