Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 9 Aralık 2020 #11 Seradotwav dedi: Hocam, acaba orayı da anlatır mısınız rica etsem? Bayağı merak ediyorum açıkçası. Zahmet olmayacaksa sizden bir konu rica etsem? Genişletmek için tıkla... Anlatsam kitap olur, satırlara sığmaz Çayını kahveni alıp gelirsin o zaman anılara gireriz
Seradotwav dedi: Hocam, acaba orayı da anlatır mısınız rica etsem? Bayağı merak ediyorum açıkçası. Zahmet olmayacaksa sizden bir konu rica etsem? Genişletmek için tıkla... Anlatsam kitap olur, satırlara sığmaz Çayını kahveni alıp gelirsin o zaman anılara gireriz
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.984 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 9 Aralık 2020 #12 Aramıza tekrardan hoş geldiniz.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 9 Aralık 2020 #13 Jira dedi: Anlatsam kitap olur, satırlara sığmaz Çayını kahveni alıp gelirsin o zaman anılara gireriz Genişletmek için tıkla... Siz isteyin sofra bile kurarız. Merak ediyorum ve seviyorum bayağı böyle şeyleri.
Jira dedi: Anlatsam kitap olur, satırlara sığmaz Çayını kahveni alıp gelirsin o zaman anılara gireriz Genişletmek için tıkla... Siz isteyin sofra bile kurarız. Merak ediyorum ve seviyorum bayağı böyle şeyleri.
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 9 Aralık 2020 #14 Hocam bazukayla fotoğraf çektirdiniz mi?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 12 Aralık 2020 #15 @Mark Zuckerberg Bulunduğum yerde MP5 ve G3 dışında silah yoktu fakat komandolar geldiğinde Bora-12 gibi silahları görme şansım oldu
@Mark Zuckerberg Bulunduğum yerde MP5 ve G3 dışında silah yoktu fakat komandolar geldiğinde Bora-12 gibi silahları görme şansım oldu