[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 762
  • Görüntüleme 42.179
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 aylık olunca hiç ilgimi çekmemişti açıkçası, hiç uğraşmak istemedim yani 1 ay için oyun indirmeyi falan. Ben daha fazla alınabildiğini öğrenince yaptım. Bence bu şekilde daha fazla kişiye ulaştılar.

Hiç bilmiyorum ya ama 2-3 aya FIFA 20 gelecektir diyorlardı belki o da o zaman gelir ama bu aldığımız kodların süresi var mı onu da bilmiyoruz. Riske atmayın bence, etkinleştirin hemen.

O biraz fazla iyimserlik olur :) Normal alımda zaten 1 ay değil 2 aylık alıma izin veriyor. 2 sene limitine kadar alıp ekstra 1 sene de yedek tutanlar var :D

Yakında ilan açıp satanları da görürsek şaşırmam.

Biride oyun içi alımlarla düzeltir demiş koskoca origin bu açığı kullanıp oyun içi alımlar artar düşüncesine kesinlikle girmiştir. 😂 Origin gider 3 aylık hediye verir 6 aylık verir istese. Bu kampanyadan yararlanamayanların suçlusu sizler olacaksınız.

İki sene alanlar yine de iyimser kalmış. Başka sitelerde 4-5 yıl alanları gördüm. Reddit’te milyonlarca kişinin gördüğü yerde de paylaşıldı bu. Sanırım asıl sorun bu kodları alıp satmak isteyenler olacak olması. Yeterince kod var ama fırsatçılar yüzünden çoğu kişi kod alamadı. Şu an kodlar bitti.

Var mı önerebileceğiniz oyun arkadaşlar? 20-30 GB max olsun da çabuk insin. 1.6 ile indiriyorum.
Mass Effect ve Dead Space serilerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Üstüne para verip bile oynanacak oyunlar, cidden hak ediyorlar. Şahsen, hepsini satın aldım ve tekrar bile oynayasım geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı