[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alamadım açıkçası umurumda bile değil ama burada 10 15 tane aldım yazmak cidden 🤬🤬 Neyse umarım oyunları oynarken keyif alırsınız.
 
Arkadaşlar keşke bize de bıraksaydınız :) İkişer, beşer, sekizer aldığınız için sizden sonrakilere yetmedi. Keşke biz de alıp oynayabilseydik. Herkese yetecek kadar vardı normalde. Ama bazı arkadaşlarımızın "açgözlülüğü" sayesinde hakkımız olan anahtarları alamadık.
Çok uzun olmayan bir süre önce 2 aşamalı doğrulamayı aktif eden kişilere Origin kendisi verdi. Sadece 1 ay diye istiyorsanız onu yapabilirdiniz. Muhtemelen onu görmediniz. Bunu da zamanında görmediniz.
 
Kolay gelsin size
 

Dosya Ekleri

  • 4734FE6F-1D1B-4285-BD50-A4475676CFEA.jpeg
    4734FE6F-1D1B-4285-BD50-A4475676CFEA.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 21
Yapılır efendim. Hakkınız olan bir taneydi. Siz gittiniz, onlarca tane aldınız. İster Türk olsun isterse de yabancısı, bu insanların anahtarlarını almaktır. Reddittekiler için de, buradakiler için de söyledim. Kişi ayırt etmiyorum. Oradaki 1000 tane aldı diye buradaki 10 tane aldının hesabını yapmam. İkisi de hakkından fazlasını aldı mı aldı ? Nokta
Çok uzun olmayan bir süre önce 2 aşamalı doğrulamayı aktif eden kişilere Origin kendisi verdi. Sadece 1 ay diye istiyorsanız onu yapabilirdiniz. Muhtemelen onu görmediniz. Bunu da zamanında görmediniz.
Gördüm dostum. Neyi ima ettiğini de anladım :) Ama görmek veya görmemek değil konu 😉
 
@Aylmfuha @Silinen üye

Screenshot_6.png


Şu tuşa basın, geçin. Ben bir adet aldım, şunlar kadar tetiklenmedim.
@Silinen üye Açıklama yapmana gerek yok bence, anlayamayacaklar.
@Aylmfuha Cevap vermene hiç gerek yok şunlara, konuşsun dursunlar.

Bu arada Access'in sunduğu oyunlara da ihtiyacım yoktu, Access olmasına rağmen Battlefield 1'in Revolution versiyonunu indirimde diye satın aldım. Sırf bunu söyledim diye birinin çıkıp, "Neden ihtiyacın yoksa girip kodu alıyorsun? Hakkımı helal etmiyorum!!!" demesi şaşırtmaz beni. 🧙‍♂️
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi hakkı nasıl helal etmiyorsunuz arkadaşlar siz şaka mısınız? Senin hiç olmayan bir şeyi nasıl helal etmiyorum diyorsunuz?

Burada haktan hukuktan bahseden, geç kalmış -geç görmüş, yetişememiş- kişiler eminim gece görselerdi kodların anasını ağlatırdı kalkmışlar helal etmiyorum diyorlar birde. Sistemin açığı vardı alan aldı kör mü gözü koskoca Origin SteelSeries kodlarını sınırlı girilebilir yapsaydı o zaman fazladan alan adamın suçu ne?

Bu konu gece değil öğlen açılsaydı buradaki kimse alamayacaktı? Zaten sömüren sömürmüş. Buda geç görenlerin şansızlığı diyelim. Ama burada "Helal etmiyeeem, helal edenin avradını" diyen kişiler boş duyar kasıyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı