Hakkımı helal etmiyorum(!)

Rica ederim hocam güle güle kullan1 yıllık yaptım bile sayenizde, teşekkür ederim![]()
Bence artık onlar bile 24 ay almıştır. Tek sorun 100 tane falan alıp daha sonra da satmak isteyenler. Kesinlikle bunlardan çıkacaktır yakında. Başta da herkes için yeterli anahtar olduğunu ama bu fırsatçılar yüzünden sık sık yeniden anahtar eklemeleri gerektiğini söylemiştim.Kul hakkıcı arkadaşlarım umarım o güzel 1 ama sadece 1 aylık olan üyeliklerini almışlardır.
Ben inanıyorum 1 aylık aldıklarına ama kaç tane 1 aylık acaba.Kul hakkıcı arkadaşlarım umarım o güzel 1 ama sadece 1 aylık olan üyeliklerini almışlardır.
1 aylık sürede uyumadan en fazla alınabilecek kod kadar olmasın da.Ben inanıyorum 1 aylık aldıklarına ama kaç tane 1 aylık acaba.![]()
Hocam Allah rızası için verebilirsiniz.Toplamda 60 kod falan aldım. 24 tanesini kendim kullandım, 16 tanesini verdim ve gerisi hala duruyor. Kampanya bitince isteyene vereceğim yetişemeyen olursa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.