Oyunun sayfasında Included with BASIC diyorsa, istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz. İstediğiniz kadar oynarsınız yani. FIFA 2019'da yazıyor.Şimdi ben bu key ile FIFA 19'ı indirsem, 10 saat mi oynayacağım sadece? Yardımcı olacak var mı?
Biliyorsunuz hocam zaten her hesapta bir tane toplam 24 hesap açtım işi bitirdim Opera VPN ile.Bize de yardım edin hocam.
Zemzem kuyusu gibi tükenmiyor mübarek. VPN vb. yöntemleri deneyin.3.yü aldıktan sonra all out dedi. Cidden bitti mi?
Yanlış anlamadım umarım, ona göre indireceğim dostum. FIFA 19'u bu key ile sınırsız oynayabileceğim değil mi?Oyunun sayfasında Included with BASIC diyorsa, istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz. İstediğiniz kadar oynarsınız yani. FIFA 2019'da yazıyor.
15 saniyede VPN değiştirip kod mu alıyorsunuz yani? Ben 1 dakikada falan yapıyordum.Biliyorsunuz hocam zaten her hesapta bir tane toplam 24 hesap açtım işi bitirdim Opera VPN ile.
Yavaşlık Sıkıntısı çekebilirsiniz ona göre ama AVG'den daha hızlı olduğu kesin en azından bana göre.
Üyeliğiniz bitene kadar. 2 yıla kadar üyelik edinebilirsiniz şu an.Yanlış anlamadım umarım, ona göre indireceğim dostum. FIFA 19'u bu key ile sınırsız oynayabileceğim değil mi?
Origin Access süreniz bitene kadar oynayabilirsiniz, evet. 1 aylık kod eklediyseniz, 1 ay oynayabilirsiniz. Üyelik sürenizin bitişine kadar oynuyorsunuz yani.Yanlış anlamadım umarım, ona göre indireceğim dostum. FIFA 19'u bu key ile sınırsız oynayabileceğim değil mi?
Çok sağolun <3Origin Access süreniz bitene kadar oynayabilirsiniz, evet. 1 aylık kod eklediyseniz, 1 ay oynayabilirsiniz. Üyelik sürenizin bitişine kadar oynuyorsunuz yani.
Hayır, yeni bir oyun çıkınca 10 saat onun dışında sınırsız10 saat değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.