[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 762
  • Görüntüleme 42.999
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunun sayfasında Included with BASIC diyorsa, istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz. İstediğiniz kadar oynarsınız yani. FIFA 2019'da yazıyor.
Yanlış anlamadım umarım, ona göre indireceğim dostum. FIFA 19'u bu key ile sınırsız oynayabileceğim değil mi?

Biliyorsunuz hocam zaten her hesapta bir tane toplam 24 hesap açtım işi bitirdim Opera VPN ile.
Yavaşlık Sıkıntısı çekebilirsiniz ona göre ama AVG'den daha hızlı olduğu kesin en azından bana göre.
15 saniyede VPN değiştirip kod mu alıyorsunuz yani? Ben 1 dakikada falan yapıyordum.
Yanlış anlamadım umarım, ona göre indireceğim dostum. FIFA 19'u bu key ile sınırsız oynayabileceğim değil mi?
Üyeliğiniz bitene kadar. 2 yıla kadar üyelik edinebilirsiniz şu an.

Origin Access süreniz bitene kadar oynayabilirsiniz, evet. 1 aylık kod eklediyseniz, 1 ay oynayabilirsiniz. Üyelik sürenizin bitişine kadar oynuyorsunuz yani.

@farcryy Sayfasında Included with BASIC diyorsa, üyelik süresi bitene kadar oluyor. Trial diyorsa da 10 saat oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı