var birşey ya kendime diyorum milletin hakkına girmeyim de adamlar sürekli 5 er k yüklüyor cözemedim kokusu cıkar yakındaO değil de adamlar keyleri EA'dan mı alıyorlar merak ettim doğrusu.
Cimri EA nasıl key versin ki bu adamlara?
var birşey ya kendime diyorum milletin hakkına girmeyim de adamlar sürekli 5 er k yüklüyor cözemedim kokusu cıkar yakındaO değil de adamlar keyleri EA'dan mı alıyorlar merak ettim doğrusu.
Cimri EA nasıl key versin ki bu adamlara?
@Batina Teşekkürler, yani hangileri oynanabilir onu sormuştum ☺ Anthem, BF5, NFS Heat trial, plant vs zombie iniyor.
Benimde aklımda o vardı, az kaldı iniyor. Bazı oyunlar için korsandan kurtardı bir nevi bu olay bizi. (en azından beni)Bir sürü oyun var. Sen seç. Ben birkaç ay önce verdikleri üyelikte işim olduğu için oynayamamıştım. Ama oyunları denedim, NFS Payback oynayacağım. Bunun dışında sevdiğim pek oyun yok Origin'de.
Benimde aklımda o vardı, az kaldı iniyor. Bazı oyunlar için korsandan kurtardı bir nevi bu olay bizi. (en azından beni)![]()
SteelSeries hard disk veya SSD vermeye başlasın da oradan da bi’ 10000 tane... falan.Kurtulduk da hard diskler yetmeyecek anlaşılan![]()
Sizinki yine iyidir bende 150 GB Harddisk var hangi oyuna yetecek acaba?Kurtulduk da Hard diskler yetmeyecek anlaşılan![]()
480 GB SSD var sadece ben ne yapayım şimdi?Kurtulduk da Hard diskler yetmeyecek anlaşılan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.