[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 762
  • Görüntüleme 42.541
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha dün 1 key almak için uğraşıyorduk, şimdi Hatay'da künefe alır gibi dalıyoruz.
Hatay’da künefe alanları geçtik. Artık banka soyar gibi kod alıyoruz. Kilitleri kır, kodları al ve her şey bitene kadar tekrarla. Artık kaç tane kilit veya kasa varsa.

7955-en-iyi-caps-ler-5329450f070d5.jpg

Ben 21 Ağustos 2021'e kadar etkinleştirdim sıra sizde beyler.
Oyun indirmeye gidiyorum ben.

Son düzenleme:
Büyük oyunu görüyorum artık arkadaşlar. Bu oyunları oynamamız için SteelSeries aksesuar ve bilgisayar parçaları almamızı istiyorlar. 😂

Markalar tanınsın diye.

Ekran kartı satışlarında da patlama olacak. Adamlar büyük düşünüyor. Kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyorlar 😂 Ameriganın büyük planlarını bozduk arkadaşlar.
489 Key kaldı belki bir daha yenilemezler.

Herkese görünen alabileceği key kadar galiba 😂
9 aylık key oldu daha zorlamayacağım zaten 4 aylık kodu aktif etmiştim.

2 seneyi zorlayın imkanınız varsa kafanız rahat olur. 2 senede çıkacak oyunları düşünün 😂

Arkadaşlar ben NFS 2015 indirdim ama açılışta siyah bir yerde kalıyor ne yapmam gerekiyor ?

Origin hesaplara BAN atamaz. Çünkü çok fazla hesap bu şekilde key almış olmalı. Ortada bir yanlışlık olmadığı da görülüyor. Yoksa bunu fark etmeleri bu kadar uzun sürmezdi. Bu da herşeyin farkında olduklarını gösteriyor. Bu durumda keylerin iptal olması da söz konusu değil gibi görünüyor.

Bu kadar süre sınırsız key dağıtılıyorsa demek oluyor ki herkesin 2 seneye kadar Origine bağlı olmasını istiyorlar.

Bunun daha fazla kullanım getireceğini biliyorlar. Muhtemelen Origin Access Basic'de kayda değer çok oyun olmadığı için bunu reklama dönüştürelim ve daha fazla kişi kullansın bize alışsın ve bazıları Premium'a geçsin vs gibi bir düşünceleri olsa gerek.

Çünkü Microsoft geliyor, Epic Games geliyor rakipler arttı. Hepsi güzel kampanyalar ve indirimler yapıyorlar.

Dolar ve Euro bazında Origin Access Basic 4 para, yılık 25 para. Premium ise aylık 15 para yıllık 100 para. Yani dolar veya euro üzerinden konuşursak.

Yani muhtemelen bu para birimlerini kullanan ülkelerde daha çok Premium alınır diye düşünüyorum.

Bizim gibi para birimi değersiz ülkelerde maalesef kıymete biniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı