[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 762
  • Görüntüleme 42.504
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi ben bunu etkinleştirdiğimde belirli oyunları ücretsiz şekilde alabiliyorum. Peki bu verilen 1 ay bitince o oyunlara erişim sağlayabiliyor muyum?

Oynuycaksak indireyim :D

Valla şu an Xbox'u sömürmekle meşgulüm. Yani indirelim oynayacaksak oynayalım. Originin daha 2 senesi var :))

Gears 5
Ori
Halo (iniyor)
Metro Exodus
state of decay 2

indirdim. Sea of Thieves'i de indireyim :)
Tropico 6 En iyisi hocam :D.
BF 1 oynayamıyorum bari Tropico oynayayım.
Sistem yetmiyor malum.

Onu bilmiyorum sadece yayıncılarda Sea of Thieves'i gördüm eğlenceli duruyor. Gerçi muhabbet önemli orada :)
Şimdi ben bunu etkinleştirdiğimde belirli oyunları ücretsiz şekilde alabiliyorum. Peki bu verilen 1 ay bitince o oyunlara erişim sağlayabiliyor muyum?

Hayır hocam sağlanmıyor. Abone iken onun sunduğu imkanlardan faydalanıyorsunuz. Bitince bitiyor o imkanlar.
Nerede ücretsiz peki ?

Pardon beleş derken 5,99 TL yani beleşten biraz pahalı :)

Ben bir aylık aldım çıktım. Ne iğrenç görmemişlik muhabbeti döndürmüşsünüz ya. 🤮
Ben daha çok acaba kaç anahtar alınır diye rekor denedim. Zaten Battlefield V dışındaki tüm Origin oyunlarını satın almıştım. Origin Access ile her oyuna gelen %10 indirim işime yarayacak. EA ve ücretsiz yan yana cidden tuhaf duruyor. ₺29.99’a kütüphaneyi görüntüleme DLC’si satarlarsa artık şaşırmam. Kimsenin de fazladan aldığı anahtarları 10 senelik stok için kullanacağını sanmıyorum. Şahsen, ben alamayanlara dağıtıyorum.

Hocam peki nasıl 2 senelik yaptınız siz? Hangi yollarla yeniliyoruz bu key alma işini?

Hocam peki nasıl 2 senelik yaptınız siz? Hangi yollarla yeniliyoruz bu key alma işini?
Buyrun.
Yöntemler:

1) LTE ile:
  • Gizli sekme açınız.
  • Temp-mail.org üzerinden e-posta adresi alınız.
  • games.steelseries.com üzerinden hesap açınız.
  • Kodu alınız.
  • İki kere kod alınca, uçak modunu açıp kapatınız.
  • Tekrarlayınız.
Bunu interneti PC’ye paylaşarak da yapabilirsiniz.

2) VPN ile:
  • Gizli sekme açınız.
  • Temp-mail.org üzerinden e-posta adresi alınız.
  • games.steelseries.com üzerinden hesap açınız.
  • Kodu alınız.
  • İki kere kod alınca VPN sunucusunu değiştiriniz.
  • Tekrarlayınız.
Çok hesap açarsanız da IP adresini değiştirip daha da açabilirsiniz. Her iki yöntemde de ilk defa kod aldığınızı varsaydım. İki kodu da aldıysanız, uçak modu açıp kapatınız ya da VPN sunucusunu değiştiriniz. Hola veya Opera VPN kullanabilirsiniz. İşiniz bitince Hola’yı silin çünkü gündelik kullanım için yeterince güvenli değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı