vermiş gene 4 k baksana9 du ve alınmıyordu![]()
vermiş gene 4 k baksana9 du ve alınmıyordu![]()
Ben de kendiminkini 24 aya tamamladım fakat keylerin 2 yıl sonra geçerli olacağını düşünmüyorum. Ama bu olay gerçekten çok iyi oldu 2 sene boyunca oyun bütçemden tasarruf edeceğim.Kimsenin de fazladan aldığı anahtarları 10 senelik stok için kullanacağını sanmıyorum.
reis anlamıştır ya koca origin ama şu da var koyup koyup duruyorlar anlamadım bu işi24 Keyden fazlasını almaya gerek yok bence. Keylerin maksimum ömrü 2 aydır. Yani 26-27 key almanız yeterli bence. Ki eğer Origin durumu anlarsa 2 ay üstü üyelikleri iptal eder diye düşünüyorum.
Şuan bunu gören en azından 1 milyon insan vardır. 1 milyon insanın tamamı Origin indirse bile Origin'in işine gelir. O yüzden key eklemeye devam ediyorlar. Zaten başta anlamışlardır VPN'le tonlarca kez alınacağını.reis anlamıştır ya koca origin ama şu da var koyup koyup duruyorlar anlamadım bu işi
Zaten sadece biz yapmıyoruz reddit gibi sayfalarda birçok kişi bu olayı yapıyor ve twitter da SteelSeries sayfasında Origin Access ile ilgili paylaşıma yorum yazanlar da var şu kadar aldım diye.Şuan bunu gören en azından 1 milyon insan vardır. 1 milyon insanın tamamı Origin indirse bile Origin'in işine gelir. O yüzden key eklemeye devam ediyorlar. Zaten başta anlamışlardır VPN'le tonlarca kez alınacağını.
Farkında değiller mi bilmiyorum fakat şuana kadar Key vermeyi bırakmaları lazımdı. 9 Key kalıyor sayfayı 2 dakika sonra yenileyince 4000 key eklemiş oluyorlar.Zaten sadece biz yapmıyoruz reddit gibi sayfalarda birçok kişi bu olayı yapıyor ve twitter da SteelSeries sayfasında Origin Access ile ilgili paylaşıma yorum yazanlar da var şu kadar aldım diye.
fazla gelmiş bunlaraFarkında değiller mi bilmiyorum fakat şuana kadar Key vermeyi bırakmaları lazımdı. 9 Key kalıyor sayfayı 2 dakika sonra yenileyince 4000 key eklemiş oluyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.