Hayır. Daha önce 9 anahtar kaldı falan diyip yeniliyorlardı. Artık tüm anahtarları bitirmişler yazdığına göre.@Batina az önceki yazı gibi böyle yazı çıkmış mıydı?
Hayır. Daha önce 9 anahtar kaldı falan diyip yeniliyorlardı. Artık tüm anahtarları bitirmişler yazdığına göre.@Batina az önceki yazı gibi böyle yazı çıkmış mıydı?
Hayır. Daha önce 9 anahtar kaldı falan diyip yeniliyorlardı. Artık tüm anahtarları bitirmişler yazdığına göre.
Her cihazdan 2 tane alabiliyorduk. Telefon tablet hepsinden alacaktım lakin bitmiş. Neyse ki 3 ay aldımHayır. Daha önce 9 anahtar kaldı falan diyip yeniliyorlardı. Artık tüm anahtarları bitirmişler yazdığına göre.
Düzenleme 5 ayHer cihazdan 2 tane alabiliyorduk. Telefon tablet hepsinden alacaktım lakin bitmiş. Neyse ki 3 ay aldım![]()
Düzenleme 50 ay.Her cihazdan 2 tane alabiliyorduk. Telefon tablet hepsinden alacaktım lakin bitmiş. Neyse ki 3 ay aldım
Düzenleme 5 ay![]()
Peki bunların etkinleştirme süresi var mı? Yani 1.5 yıl sonra etkinleştirsek olur mu acaba?Hayır. Daha önce 9 anahtar kaldı falan diyip yeniliyorlardı. Artık tüm anahtarları bitirmişler yazdığına göre.
Düzenleme 50 ay.![]()
50 ay fena olurdu yalnız. Ama 2 yıl yapacaktım ellerinde kalmamışDüzenleme 50 ay.![]()
Maalesef.Bu konuyu sonra görenler baya üzülecek bu arada![]()
Pek sanmıyorum artık yenilenmez.Yenilenecek mi tekrar ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.