102 tane aldım. 24 tanesini aktive ettim ve 60 tanesini falan da arkadaşlara verdim. Gerisini de başkalarına dağıtacağım alamayan.@Triplxt. Siz kaç tane aldınız hocam?
Bence başkalarına vermek için almakta bir sakınca yok. Kendisi için 200 tane alanlara bir şey diyemeyeceğim.Keyler bitmiş. Alamayan bir çok kişi oldu. Vicdanım rahat 2 tane aldım. Bu ömürlük key stoklayan arkadaşlara yedikleri kul hakkıyla mutluluklar dilerim.
Not: Kul hakkı yemekle sorununuz yoksa lütfen benle tartışmaya girmeyin. Vicdan rahatlatmaya çalışmayın.
Kime? Mesela bana olabilir. [email protected]102 tane aldım. 24 tanesini aktive ettim ve 60 tanesini falan da arkadaşlara verdim. Gerisini de başkalarına dağıtacağım alamayan.
Sadece hiç alamayanlara vereceğim. Adil olsun. Bizde zaten iki sene var.Kime? Mesela bana olabilir. [email protected]![]()
Aynen, haklısın. Biz de derken ben de 1 sene oldu. 1 senelik de yeterli sonrasında sıkılırım muhtemelen.Sadece hiç alamayanlara vereceğim. Adil olsun. Bizde zaten iki sene var.![]()
Kesinlike. Zaten o kadar uzun süre kullanabileceğimiz bir servis sonunda parayı hak ediyordur. Çoğunluk yine de iki sene civarı aldı. Ben Origin Access ile %10'luk indirimi kullanıp, yenileri çıkınca Bioware oyunlarını falan satın alacağım.Aynen, haklısın. Biz de derken ben de 1 sene oldu. 1 senelik de yeterli sonrasında sıkılırım muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.