Moderatörler veya yöneticiler konunun başlığını değiştirebilir mi? "[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi" şeklinde. Yeni gelenler hayal kırıklığına uğramasınlar.
İnşallah Xbox Game Pass falan dağıtırlar.Bence yılbaşı öncesi bu tarz bir şey gelir SteelSeries Games'e. Çünkü yılbaşı'nın 10 gün öncesinden başlatılmazdı. Noel günü başlatılabilirdi belki. İleride gine ya keyler gelir ya da farklı bir kampanya ile karşımıza çıkar.
Buradan aldıkları keyleri parayla satarlarsa uygun olmaz.
Olabilir, XBOX Game Pass fiyatları indirdi ayrıca 3 aylık game pass sadece 5,90 olunca aklıma gelmiyor da değil.İnşallah Xbox Game Pass falan dağıtırlar.
Geçen aylarda site dağıtmıştı ama Steelseries kadar değil. Uğraşmak istemeyip sadece 1 aylık almıştım Game Pass'i.Olabilir, XBOX Game Pass fiyatları indirdi ayrıca 3 aylık game pass sadece 5,90 olunca aklıma gelmiyor da değil.
Hangi siteydi? Umarım güvenilirdir.Geçen aylarda site dağıtmıştı ama Steelseries kadar değil. Uğraşmak istemeyip sadece 1 aylık almıştım Game Pass'i.
Evet. Kendi mesajımı rapor ederek, yeni gelenlerin hayal kırıklığına uğramaması için değiştirmelerini istedim. Konuyu takipten çıkartabiliriz artık. Herkes de oyunlarının keyfini çıkarsın. Konu dışı mesajlardan da millet ceza yemesin. Yazım hatası olan bir sürü mesaj var her şeye rağmen. Kontrol ederseler çoğu kişi ceza yiyecek.Başlık değişmiş havada moderetör kokusu alıyorum. Her an ban yenilebilir.![]()
Şimdi baktım. Alienware Arena dağıtmıştı. Nasıl unutmuşum.Hangi siteydi? Umarım güvenilirdir.
Ben de o kadar origin indirmiştim, bir anda bitti yazısını gördüm üzüldüm ya.. Bana da gönderebilir misiniz fazladan varsa?Sadece hiç alamayanlara vereceğim. Adil olsun. Bizde zaten iki sene var.![]()
Gönderdim. Kontrol edebilirsiniz.Ben de o kadar Origin indirmiştim, bir anda bitti yazısını gördüm üzüldüm ya.. Bana da gönderebilir misiniz fazladan varsa?@[email protected] adresinden.
Bunun gibi başka siteler var mı? Ayrıca Jhon Wick Hex'inde keyini vermiş.Şimdi baktım. Alienware Arena dağıtmıştı. Nasıl unutmuşum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.