[Bitti] Ücretsiz Origin Access Basic Teklifi

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 762
  • Görüntüleme 42.244
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ücretsiz ise tabii ki alın ama bu da sınırlı değil. Sınırsız bir anahtar satışı olsa yaptığınız doğru. Ama yine de birçok kişiye , eminimdir ki, ulaşamadı. Anahtarlar sınırlı sayıda olduğu için bitti. Bu saatten sonra birçok kişi alamayacak. Bu sözümü de sadece seni veya sosyaldeki kişileri değil, dünya çapında söylediğimi düşün.

Bunun en büyük suçlusu Origindir. Kimse kusura bakmasın. Sen yapma o yapmasın şu yapmasın. Mutlaka birileri yapacak. Tüm dünyada !!

Origin bu keyleri tek bir hesaba sadece 2 aylıkla sınırlasa iş biterdi. Keyler bitene kadar da daha çok süre kalır ve öğrenen alırdı.

En fazla yeni hesap açıp alırlardı :) Ama 2 ay için de onunla kimse uğraşmaz herhalde.

Tüm dünyada bu derece ortak bir etik anlayışı var mı ki bunu herkesten bekleyelim?

Adamlar uzun süre şu mailini vs ekleyenlere 1 ay ücretsiz hesap verdiler. Misal yine ona benzer bir şey olabilirdi.
Boşverin,2 Yıllık aldım oynayacak oyun bulamıyorum vallahi.
BF 1 desen sistem yetmiyor FİFA 20 desen Trial var.
Ne oynayalım biz yahu?

Yahu Fifa'nın 1 sene öncesini oynasan olmuyor mu :) Geçmişte bahsetmiştim adamlar sistemleri güncellemeye zorlayacaklar diye :D

Bunun en büyük suçlusu Origindir. Kimse kusura bakmasın. Sen yapma o yapmasın şu yapmasın. Mutlaka birileri yapacak. Tüm dünyada !!

Origin bu keyleri tek bir hesaba sadece 2 aylıkla sınırlasa iş biterdi. Keyler bitene kadar da daha çok süre kalır ve öğrenen alırdı.

En fazla yeni hesap açıp alırlardı :) Ama 2 ay için de onunla kimse uğraşmaz herhalde.

Tüm dünyada bu derece ortak bir etik anlayışı var mı ki bunu herkesten bekleyelim?

Adamlar uzun süre şu mailini vs ekleyenlere 1 ay ücretsiz hesap verdiler. Misal yine ona benzer bir şey olabilirdi.
Dostum, elbette ki Dünya'daki birçok insan yapacak. Ama ben de diyorum ki onlar yanlış yönde. Siz de bu yola gitmeyin. Yanlışa yanlış ile mi yanıt vermek lazımdır ? Origin orada VPN ile girmeyi nasıl yasaklayabilir ki ? Tüm dünyada VPN uygulamalarını kaldıracak ? Şu anda dijital bir ortamdayız. Yasaklanmalar ( bazı uygulamalar hariç ) çok zor. Neredeyse imkânsız da denebilir. Sözümün ulaşabildiği yerlerden birisi bu sosyal. Eğer ki biz hassas olursak yeterli ( Elbette değil ama yine de hiç yoktan iyidir). Türkiye'de bu anahtarlar 1000 kişiye ulaşacağına 3000 kişiye ulaşsın. İyi akşamlar.

Haklısın,Koskoca bir sistem origin bunu yapmıyorsa suç onlarda.
Bak şimdi:
Steel Series böyle bir sistem için Origin ile anlaşıyor,el sıkışıyorlar beraberliğe gidiyorlar.
Steel Series keyleri dağıtmaya başlıyor.
Ve Bu keyler Origin'in sisteminin gözü önünde çatır çatır harcanmaya başlıyor.
Ve Origin her aktifleştirmede hesabın Gmail'ine posta yolluyor.
Misal bende 24 tane posta var.
Bunu bu kadar yollayan sistemi kontrol eden şahıslar sesini çıkarmıyor patronları da sesini çıkarmıyor.
Eğer Origin buna birşey demiyor ise siz neden hala bu konunun tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum...

Bak şimdi:
Steel Series böyle bir sistem için Origin ile anlaşıyor,el sıkışıyorlar beraberliğe gidiyorlar.
Steel Series keyleri dağıtmaya başlıyor.
Ve Bu keyler Origin'in sisteminin gözü önünde çatır çatır harcanmaya başlıyor.
Ve Origin her aktifleştirmede hesabın Gmail'ine posta yolluyor.
Misal bende 24 tane posta var.
Bunu bu kadar yollayan sistemi kontrol eden şahıslar sesini çıkarmıyor patronları da sesini çıkarmıyor.
Eğer Origin buna birşey demiyor ise siz neden hala bu konunun tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum...
Dostum bunun için bir denetim mekanizması olması lazımdır. Adamlar binlerce kişiyi nasıl denetleyebilsin ? Daha müşterilere yetişirken( yetişemezken ) ? Origin'in buna bir şey demesine gerek bile yok. Ona göre şimdiki dünyada da istediğimiz kadar günah işleyelim. Sonuçta Allah izin veriyor ( Örnek amacıyla verdim. ).
Daha tartışmayı sonlandırabiliriz. Siz de son olarak kendiniz ekleyebilirsiniz isterseniz. Çünkü bu tartışma uzayıp gider. Hadi iyi akşamlar.

Dostum, elbette ki Dünya'daki birçok insan yapacak. Ama ben de diyorum ki onlar yanlış yönde. Siz de bu yola gitmeyin. Yanlışa yanlış ile mi yanıt vermek lazımdır ? Origin orada VPN ile girmeyi nasıl yasaklayabilir ki ? Tüm dünyada VPN uygulamalarını kaldıracak ? Şu anda dijital bir ortamdayız. Yasaklanmalar ( bazı uygulamalar hariç ) çok zor. Neredeyse imkânsız da denebilir. Sözümün ulaşabildiği yerlerden birisi bu sosyal. Eğer ki biz hassas olursak yeterli ( Elbette değil ama yine de hiç yoktan iyidir). Türkiye'de bu anahtarlar 1000 kişiye ulaşacağına 3000 kişiye ulaşsın. İyi akşamlar.

Dostum sen çok yanlış anlamışsın.

Origin orada VPN ile girmeyi nasıl yasaklayabilir ki?

Konu bu değil. Konu Origin'in 1 hesaba en fazla 2 tane beleş key girme hakkı tanımaması!!

Adamların umurunda bile değil. Salmışlar keyleri kim nasıl alırsa alsın yani.

Dediğini anladım insanlar yanlış yapıyorsa sen yapma diyorsun bu doğru ama Originin bile umurunda değilse ben niye umursayayım ki? Yani olayın asıl sorumlusunun zerre umurunda olmamış ki hiçbir kısıtlama koymamış.

Çoluk çocuğun alacağı kadar kolay hale gelmiş. Ben neden faydalanmayayım öyleyse?

Yasaklamalar çok zor değil. Gayette yasaklarlar.

Demek ki adamların bir bildiği var.
Eki Görüntüle 477143

Demek ki adamların bir bildiği var.
Eki Görüntüle 477143

Şu an adamlar seni 24 ay bağladı. Sen oyun indireceksin belki sistemin kaldırmayacak veya oynayacaksın ve Origini daha çok kullanacaksın. 10 saatlik oyunları oynayıp belki almak isteyeceksin. Premium'a geçmek isteyeceksin vs vs. hatta dediğim gibi sistemini güncelleyeceksin.

Ücretsiz ise tabii ki alın ama bu da sınırlı değil. Sınırsız bir anahtar satışı olsa yaptığınız doğru. Ama yine de birçok kişiye , eminimdir ki, ulaşamadı. Anahtarlar sınırlı sayıda olduğu için bitti. Bu saatten sonra birçok kişi alamayacak. Bu sözümü de sadece seni veya sosyaldeki kişileri değil, dünya çapında söylediğimi düşün.
Bence keyler sınırlı değildi gün olarak dağıtıldı diye düşünüyorum yani 2 gün veya 4 gün boyunca sınırsız bir şekilde. Çünkü keyler bitmeye yakın olduğunda bazen 1000 tane girildi bazen 3000-4000 tane. 2 gün boyunca da böyle gitti.

Şu an adamlar seni 24 ay bağladı. Sen oyun indireceksin belki sistemin kaldırmayacak veya oynayacaksın ve Origini daha çok kullanacaksın. 10 saatlik oyunları oynayıp belki almak isteyeceksin. Premium'a geçmek isteyeceksin vs vs. hatta dediğim gibi sistemini güncelleyeceksin.
Orada durun hocam, bende para olsa Bırak Premium'u Origin'i satın alırdım.

Bence keyler sınırlı değildi gün olarak dağıtıldı diye düşünüyorum yani 2 gün veya 4 gün boyunca sınırsız bir şekilde. Çünkü keyler bitmeye yakın olduğunda bazen 1000 tane girildi bazen 3000-4000 tane. 2 gün boyunca da böyle gitti.
Aynı fikirdeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı