O tadı,ben almadan size aldırmam.Premier'in tadını alsan bırakamazsın![]()
Bende gidiyorum 43 key aldım 24 aktif:Plati de keyler satışa başlamış 1.5 dolara.
Normalde bir aylık hak verilen keyi adam ikinci hesap açıp ikinci kez almış sonra kalkmış kul hakkı, vicdanım rahat diyor.
Bre zındık bari 2 aylık aldım deme.
"Legal" olarak sadece bir ay alabilirsin hakkın bir ay sana iki aylık vermiyor değil mi? Sen kendin Steelseries'e ikinci üyelik açıp tekrar key alıp ikinci ay yapıyorsun. Bu yaptığın senin "legal" ama adamlar kullanacağı kadar alınca "legal" değil öyle mi? Ne kadar stokladıysam veya kim ne kadar stokladıysa sana ne, bana ne kardeşim. Vermeselerdi bu açığı da herkes bir hesaba bir ay girebilseydi.Sen gerçekten bunu yazdın mı ya? Legal olarak zaten siteden 2 key alabiliyorsun. Gözlerim kanadı okurken. Ne kadar stokladıysan artık ''legal'' olarak kaç tane alındığını unutmuşsun.
Bende şunu anlatamıyorum sana, asıl hak olan bir ay. Steelseries'in kampanya başlığını okudun mu sen? Orada herkese 1 aylık diyor. Sen ikinci kez hesap açıp, key alıp, ikinci aya tamamlarsan bu şekilde de hakka girmiş oluyorsun.Ya sen daha kul hakkı kavramını algılayamıyorsun ben ne kadar anlatsam boş. Sen veya başkası kullanacağından fazla key alıyor ve bunu geç öğrenen ve stok kalmadığı için key alamayan adamın hakkını yemiş oluyorsun. Bunun başka akla mantığa sığar bir açıklaması yok. Ayrıca ısrarla 2 key alımını illagel görmen gerçekten beni yoruyor ya. Bak eğer ki 3. mail adresi ile key alabilseydin o zaman oda legal olurdu. Sen 2. farklı mail ile kayıt olduğunda veriyor ama 3. farklı maille kayıt olduğunda vermiyor. İstediğin kadar cringe ol gram umurumda değil.
Gmail'inizi yazın,işim var bir yere gidiyorum geldiğimde atarım.@LoveBananaaa Sevabına vermek isterseniz buradayım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.