Hepsiburada üzerinde bu isimli satıcı diğer firmalara göre baya uyguna satıyor. Bu firma güvenilir midir? Daha önce alışveriş yaptınız mı? Memnun kaldınız mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
hayır kaç kişi yorum yaptıysa ürüne genel yorum yapabiliyor a satcıya yada b satıcıya yorum yapamıyor.Kaç kişi nasıl değerlendirmiş görebiliyorsunuz zaten site üzerinden. 2892 kişi değerlendirmiş ve puanı 9,9 olarak görünüyor.
hayır kaç kişi yorum yaptıysa ürüne genel yorum yapabiliyor a satcıya yada b satıcıya yorum yapamıyor.
O istatistik öyle ama diğer sitelerdeki yourmlara bakınca da çok kötü bir ssatıı gibi duruyor. Ki bu akdar çok satış yapıp değerlendirme almış olması da bana biraz tuhaf geldi. Orayı bizde görebiliyoruz var olan bir bilgiyi tekrara paylaşmanıza gerek yok. Burada bizzat alan varsa onun kullanıcı deneyimini öğrenmek istiyorum. Sonuçta satıcıya puan bir kez veriliyor ürün iadesi vb gerekirse ya da ileride bozulursa buna tepkileri ne oalcak o puanla onu göremiyoruz.Kaç kişi nasıl değerlendirmiş görebiliyorsunuz zaten site üzerinden. 2892 kişi değerlendirmiş ve puanı 9,9 olarak görünüyor.
Bazı kişiler açık rüün satıyorlar, ikinc iel geldi, çizikler var vb demişler çok fazla böyle bir sorun var mı?Ben telefonumu o satıcıdan aldım. Gayet hızlı bir biçimde bana ulaştı.
Aldığım telefon 0 kutusunda kutu dışında şeffaf paketi ve güvenlik bantlarıyla geldi. Kutuyu ilk ben açtım yani.Bazı kişiler açık rüün satıyorlar, ikinc iel geldi, çizikler var vb demişler çok fazla böyle bir sorun var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.