BittiBitiyor satıcısı güvenilir midir?

karaliovski

Hectopat
Merhabalar, Amazon üzerinden bir telefon beğendim fakat telefonun 1 tane değerlendirmesi var ve biraz içime şüphe düştü. Acaba bir sıkıntı yaşar mıyım? Amazon güvenlidir biliyorum ama içindeki mağaza sıkıntı çıkartır mı bilemiyorum, linki bırakıyorum. Bir bakabilir misiniz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'da satılan her şeyde gelmeme gibi bir durum yok. Hemen atlamayın gelmeme ya da dolandırılma olursa Amazon garantisi altındasınız. Paranızı geri alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oppo Reno 4 Lite telefonumu bu mağazadan aldım yaklaşık 1 ay oldu alalı hiçbir sorun yaşamadım. Almadan önce çok fazla araştırdım neredeyse her yerde sanal mağazaları var Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde. Yorumları da bir o kadar güzeldi güvendim ve aldım pişman değilim

Edit: Bütçen varsa eğer bir tık daha arttırabilirsen benim aldığım telefonu öneriyorum sana şiddetle. Keza 8 gb ram mevcut ve çoğu özelliği linkteki telefondan yüksek. Ki aradaki fiyat farkı için rahatlıkla değer bence.

Aynı satıcı. Hepsiburada da indirimle 2940 tl.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…