BittiBitiyor satıcısı güvenilir midir?

karaliovski

Hectopat
Merhabalar, Amazon üzerinden bir telefon beğendim fakat telefonun 1 tane değerlendirmesi var ve biraz içime şüphe düştü. Acaba bir sıkıntı yaşar mıyım? Amazon güvenlidir biliyorum ama içindeki mağaza sıkıntı çıkartır mı bilemiyorum, linki bırakıyorum. Bir bakabilir misiniz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oppo Reno 4 Lite telefonumu bu mağazadan aldım yaklaşık 1 ay oldu alalı hiçbir sorun yaşamadım. Almadan önce çok fazla araştırdım neredeyse her yerde sanal mağazaları var Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde. Yorumları da bir o kadar güzeldi güvendim ve aldım pişman değilim 👍

Edit: Bütçen varsa eğer bir tık daha arttırabilirsen benim aldığım telefonu öneriyorum sana şiddetle. Keza 8 gb ram mevcut ve çoğu özelliği linkteki telefondan yüksek. Ki aradaki fiyat farkı için rahatlıkla değer bence.

Merhabalar, Amazon üzerinden bir telefon beğendim fakat telefonun 1 tane değerlendirmesi var ve biraz içime şüphe düştü. Acaba bir sıkıntı yaşar mıyım? Amazon güvenlidir biliyorum ama içindeki mağaza sıkıntı çıkartır mı bilemiyorum, linki bırakıyorum. Bir bakabilir misiniz arkadaşlar?

Aynı satıcı. Hepsiburada da indirimle 2940 tl.
ggggg.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı