Bitwarden hesabına giriş yapılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
27
Bugün ek olarak bir Bitwarden hesabı oluşturdum ve ana parolayı fiziksel bir ortamda bulunan not defterime kaydettim. Hesaptan çıkış yaptıktan sonra hesaba giremiyorum. Parolayı doğru yazmış olmama rağmen Bir hata oluştu mesajı ile karşılaşıyorum.

Hata.png

Daha önceden başka bir hesap işlemi için Bitwarden ile iletişime geçmiştim ama kendileri de hesabı kurtarmak için hiçbir çaba göstermiyorlar. Teknik destek konusunda çok yetersizler. Hem Google Chrome üzerinden hem de Brave üzerinden girmeye çalışınca, bu hatayı alıyorum. Bu sorunun bir çözümü var mıdır?

Yine haklı çıktım deftere yazın derken :)
Kendi kullanmakta olduğum parolaları defterimde tutuyorum. Yedek olarak açtığım bir hesapta sadece bu sorunu yaşıyorum. Bitwarden üzerinde yeni bir özelliğin getirilip getirilmediği konusunu merak etmiştim. Parolayı düzgün girmeme rağmen hesaba girmeme izin verilmiyor. Daha dün hesabı açmıştım ve hesabın parolasını denemek için çıkış yapıp, tekrardan girdim. Dün bir sıkıntı yoktu ama bugün hesaba giremiyorum.

Kendi forumlarında ve teknik destek talebinde bunu belirttim ama hiç kimse kesin olarak bir çözüm yöntemi belirtemiyor. Hesabımın parolasını biliyorum ama girmeme izin verilmiyor. Kendileri de güvenlik sebebiyle hesabıma asla erişemeyeceğimi belirttiler. Sadece hesap silme işlemlerini yapıyorlarmış ama hesap silme işlemi için kayıt olduğumuz hesabın parolası gerekiyormuş. Yedek olarak kullandığım Google hesabının da şifresi orada olduğundan, herhangi bir e-postaya da ulaşamıyorum. Hesap kontrolüne destek bakımından çok yetersizler. Kesin bir yöntem belirtirlerse burada paylaşabilirim.
------------------------
Güncelleme: Google hesabımı uzun uğraşlar sonucunda kurtarabildim ve tarayıcımın senkronizasyon ayarını açtığımda, Bitwarden hesabımın parolasını kaydettiğimi gördüm. Not defterime yazdığım parola ile kaydedilen parola arasında sadece bir harfin büyük olarak yazılması gerektiğini gördüm. Tek bir harften dolayı hesabıma giriş yapamıyormuşum.

Olay sadece deftere yazmakla bitmiyormuş. Deftere düzgün bir şekilde yazmakla bitiyormuş. Bir şeyi bir yere not ederken, sürekli olarak kontrol edeceğim. Artık hesabıma giriş yapabiliyorum. Bitwarden üzerinde hesabınızı kurarken, kurtarma kodunuzu da bir yere not etmeyi unutmayınız. Eğer kurtarma koduna da sahip olamazsanız, hesabınıza asla erişemezsiniz. Hesap güvenliği nedeniyle, hesaba sadece kullanıcı girebilir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı