Bix marka HDMI 2.1 kablosu güvenilir mi?

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Paugge gibi markaları inceledim lakin hiçbirinde 5 metrelik HDMI 2.1 kablosu bulunmuyor.
Sadece Bix markası hem vadettiği özellikleri veriyor gibi. Hem de 5 metre olmasına rağmen diğerlerinden daha ucuz. Diğer kaliteli ürünlerle aynı özelliklere sahip, kablo kalitesi fena olmayan, daha uzun ve daha ucuz olması kafamı karıştırdı. Yorumları da kötü değil.
Asıl amacım 4K'da 120Hz almak ve Dolby Atmos/Vision gibi teknolojileri kullanabilmek.
Bu kablodan aldıysanız deneyimleriniz nasıl olmuştu?

Son düzenleme:
Paugge gibi markaları inceledim lakin hiçbirinde 5 metrelik HDMI 2.1 kablosu bulunmuyor.
Sadece Bix markası hem vadettiği özellikleri veriyor gibi. Hem de 5 metre olmasına rağmen diğerlerinden daha ucuz. Diğer kaliteli ürünlerle aynı özelliklere sahip, kablo kalitesi fena olmayan, daha uzun ve daha ucuz olması kafamı karıştırdı. Yorumları da kötü değil.
Asıl amacım 4K'da 120Hz almak ve Dolby Atmos/Vision gibi teknolojileri kullanabilmek.
Bu kablodan aldıysanız deneyimleriniz nasıl olmuştu?
5 metre seçeneği de var.

Evet, iade edebilirim ama uzun vadede bozulup gider mi diye düşünüyorum aslında.
Kırılma olmadıktan sonra kolay kolay bozulabilecek şeyler değiller görüntü kabloları. Ürünlerin yanında gönderilen markasız kablolar bile çok uzun yıllar hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyor.

Kırılma olmadıktan sonra kolay kolay bozulabilecek şeyler değiller görüntü kabloları. Ürünlerin yanında gönderilen markasız kablolar bile çok uzun yıllar hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyor.
Doğrudur. Ben biraz sakarım, birkaç kez kabloların uçlarını yamultmuşluğum var.
Satın alıp deneyimledikten sonra foruma yardımcı olabilmesi amacıyla buraya da yazarım.

Kablo bana ulaştı, sorunsuz şekilde kullanıyorum. Dolby Atmos gibi özellikleri tam olarak nasıl desteklediğini bilmiyorum ama 4K 120Hz rahatlıkla alabiliyorum.
@Ellie Williams Sizi şu konuya davet ediyorum. : )

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı