Bıyık modeli nasıl yapılır?

lcwçalışanı

Centipat
Bıyığımı daha önce hiç kesmedim şu an yumuşak ince tüy şeklinde yeterince uzamış durumda acaba ilk olduğu için tamamını aldıktan sonra çıkmasını bekleyerek mi yoksa resimdeki modeli evde kendime nasıl yapabilirim? Bilen yazsın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    40,1 KB · Görüntüleme: 67

Ustura veya makine ile şekil verilebiliyor bıyığa. Daha önce hiç kesmediysen şu an çok kalın bir bıyığa sahip değilsindir. Aralıkları nasıl? Aralarında boşluklar yoksa bu model ustura ile kolayca yapılabilir.

Ustura veya makine ile şekil verilebiliyor bıyığa. Daha önce hiç kesmediysen şu an çok kalın bir bıyığa sahip değilsindir. Aralıkları nasıl? Aralarında boşluklar yoksa bu model ustura ile kolayca yapılabilir.
Kral tam üstüne bastın lanet bıyık böyle tek tek gözüküyor araları boşluklu ondan dedim acaba hepsini almam lazım mı düzelmesi için önce?

Kral tam üstüne bastın lanet bıyık böyle tek tek gözüküyor araları boşluklu ondan dedim acaba hepsini almam lazım mı düzelmesi için önce.

Daha önce hiç kesmediysen öyle durması normal. Genetik de olabiliyor fakat genelde yaş arttıkça sıklaşan/gürleşen bir şey bıyık. Birkaç kez tıraş ol, düzelmesi olağan.

Burada dikkat etmen gereken bir şey var, ilk kesişteki kesme yönü çok önemli. Bıyığını yukarıdan aşağıya doğru kesmen gerek kesinlikle. Ters kesersen, veya yan yönlü kesersen o yöne doğru eğilim alabilir.

Daha önce hiç kesmediysen öyle durması normal. Genetik de olabiliyor fakat genelde yaş arttıkça sıklaşan/gürleşen bir şey bıyık. Birkaç kez tıraş ol, düzelmesi olağan.

Burada dikkat etmen gereken bir şey var, ilk kesişteki kesme yönü çok önemli. Bıyığını yukarıdan aşağıya doğru kesmen gerek kesinlikle.
Teşekkürler.

Aşağıdan yukarıya demişim, yukarıdan aşağıya olacak. Çok eskiden benim de bıyıklarım aralıklı ve tek tekti. Yaş ilerledikçe ve tıraş oldukça sıklaştı, aralıklar kapandı ve yeni kıllar çıkmaya başladı.

Aşağıdan yukarıya demişim, yukarıdan aşağıya olacak. Çok eskiden benim de bıyıklarım aralıklı ve tek tekti. Yaş ilerledikçe ve tıraş oldukça sıklaştı, aralıklar kapandı ve yeni kıllar çıkmaya başladı.
Kral son bir şey daha şimdi baktım da biraz uğraşsam cımbızla alabilirim gibi gözüküyor çünkü fazla kıl yok makine veya jilet/ustura yerine bunu kullansam nasıl olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı