Denemelerde bazı temel konularda 4-5 net yapıyorum gerisi gelmiyor daha önce yaşar hoca mathmanin kampından ilerlemiştim çarpanlara ayırma kısmına kadar geldim fakat konular bitmesine rağmen denemede tıkanıyorum bu kampa başlasam fayda görür müyüm?
Çok ağır diyip korkutmayın. Günlük 3-4 saate de gerek yok benim fikrimce. Siz 10 gün dediğine bakmayın 15-20 gün yapabilirsiniz. Gerekirse 30 günde olsun. Matematik temeli atmak gerçekten zaman istiyor. Ben 10 günde değil 20 günde falan bitirmiştim ama işin sonunda çok sağlam temel matemetiğim oldu. Ondan gün sayısına takılmayın, ama düzenli olarak her gün çalışın.Kanka 10 Günde temel atma kampı çok ağır eğer ben günlük 3-4 saatimi matematiğe vereceğim diyorsan al.
Şu anda piyasadaki sanırım en iyi temel kitabı. Gerçekten hocanın getirdiği seviye inanılmaz. Ben sadece o kitapla bile TYT'de 7 - 8 netlere kadar geldim. Şu anda TYT'de geometri hariç 25 net civarındayım. Tavsiye ederim, piyasada daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum.
Hocam siz sadece TYT matematik çalışacağınız için zamanınız fazlasıyla var. Bu kitaptan sonra benim önerim bıyıklı matematikten devam etmeniz olacaktır. 55 günde TYT matematik kampı ve 58 günde geometri kampıyla devam edebilirsiniz. Bıyıklı matematik soru bankası olarak Miray yayınları öneriyor fakat ben tavsiye etmem.Hocam dilden gireceğim YDT konusunda sıkıntım yok TYT çalışacağım genelde. Birazdan kitabı almaya gideceğim 10-15 gün gibi bir sürede bitirmeyi düşünüyorum. Bu kitapdan sonra almam gerekenler nedir ve yetiştirebilir miyim 0-5 arası yapıyorum şu an da.
Hocam siz sadece TYT matematik çalışacağınız için zamanınız fazlasıyla var. Bu kitaptan sonra benim önerim bıyıklı matematikten devam etmeniz olacaktır. 55 günde TYT matematik kampı ve 58 günde geometri kampıyla devam edebilirsiniz. Bıyıklı matematik soru bankası olarak Miray yayınları öneriyor fakat ben tavsiye etmem.
Hocam siz 10 günde temel atma kitabının yanına mı kaynak soruyorsunuz 55 günde TYT kitabının yanına mı? Tam anlayamadım.Ben zaman var diye sürekli erteledim ve şuan baya stresliyim hocam aldım kitabi yarın ilk iki günü bitiricem sonradan Bıyıklının 55 günde kampına başlayacam. Bunun yanında soru banklası ne alayım ne öneririsiniz 3-4-5 alın diyenler var matematiğin ilacı alın diyen var veya ikisini birden + kamp kitabıyla götürün diyen var hangisi en mantıklısı? Veya başka kaynak öneriniz var mı
Hocam siz 10 günde temel atma kitabının yanına mı kaynak soruyorsunuz 55 günde TYT kitabının yanına mı? Tam anlayamadım.
Hocam benim önerim 345, sonrasında bilgi sarmal, sonrasında 3D veya Orijinal olur. Zaten sadece TYT'ye çalışacağınız için fazlaca kaynak çözebilirsiniz.55 günlük kamp için soruyorum hocam. Bir de diğer konulardada gördüm siz bu kamplardan ilerlemişsiniz bıyıklının temel atma kampından önce netleriniz nasıldı? Şu an 0-5 civarındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.