Biyokinezi gerçek midir?

Makaleler
2
Merhabalar. Youtube felan sosyal medyalar arası dolaşırken, böyle bir konu gördüm. Ne olduğunu merak edip araştırdım. Göz rengi değiştirme gibi saçma sapan olaylar karşıma çıktı. Youtube videolarına göz attım, genelde ergenlerin yorumları bulunuyor. İşe yaradığını yazan bazı yorumlar da var, lakin ben hiç inanmıyorum. Arkadaşlar var mı böyle bir şey? Çok saçma geliyor açıkcası.

İnanılabilir aslında. İnsan istediğinde önünde durabilecek bir engel yok denilecek kadar az. Beyin dalgaları ile cisimleri oynatanlar var. Ben insanın istediğinde ve yeterince çabaladığında önünde bir engel duramayacağı kanaatinde olmuşumdur hep.

Evet gerçek. Telepatide gerçek durugörü de gerçek ancak bunlar şuan uykudalar. Senin gerçekten kalbinden isteyip onları uyandırman lazım. Kolay şeyler değilller. Ayrıca Biyokinezi yapmanı önermiyorum.

Eğer inanırsan, düzenli olarak yaparsan uzun vadede göz rengini, ten rengini, saç rengini vb. özellikleri değiştirebilirsin. Ben göz rengimi değiştirmek için 2 gün yaptım sonra gözlerim çok ağrımaya başladı 3.gün bıraktım çok rahatladım. Bence biyokinezi yapacaksan diğer özelliklerini değiştirmeye yönelmelisin.

Saçmalık.

Youtube'da bir çok ergen işe yaradığını söyleyen yorumlar yazmışlar lakin gözle görülür hiçbir kanıt yok ortada.

Saçmalık.

Youtube'da bir çok ergen işe yaradığını söyleyen yorumlar yazmışlar lakin gözle görülür hiçbir kanıt yok ortada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yani, sadece bunları dinleyerek mi oluyor şimdi bunlar? Örneğin aşağı da bıraktığım link.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları her gün düzenli olarak 1-2 saat dinleyip kendini istediğin o özelliğe sahip olarak hayal ediyorsun. Yalnız sübliminaller İngilizce. Bilinçaltın mesajları okuyamayabilir. Frekans dinlemen daha iyi olur. Pozen diye bir kanal var oradan bakabilirsin.

Senin deneyip de işe yaradığını gördüğün oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…