Biyokinezi gerçek midir?

@196444 Bir kez daha yaşın değil başın önemli olduğunu gördük. Konunun amacından sapmaması için kısa keseceğim ve size, bu konuda atacağım son mesajdır. Madem bunun gerçek olmadığını düşünüyorsunuz(ki ben de öyle düşünüyorum) o zaman insanlara Atatürk'ün sözünü göstererek aşağılamak yerine bunun gerçek olmadığınızı düşündüğünüz şeyler yazarak ve bunun sahte olduğunu, bilimsel bir yönün olmadığını yazarak Biyokinezi'yi çürütmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca bu yaşınıza kadar gelmişsiniz(söylediğinize göre) ancak hala insanlara nasıl hitap edilir bilmiyorsunuz. Üstüne üstlük sadece yaşınızı öne çıkarıp başka hiçbir kültürel veya akademik bilgi birikimini öne çıkarmadan insanlara üstünlük taslıyorsunuz. Yazık.

Bence sıkılama :)

Beyin bu vücudun ana merkezi. Ama o göz rengini belirleyen şey Beyin değil. Genlerin. DNA. DNA'ya göre, baskın olan genin çalışıp diğer geni susturup göz rengini belirlemesi.

Ben bunlara inanmıyorum. Ama bilim ne diyor ona bakarım.

Ona göre de bazı insanlar (genelde İbrahimi dinlerde) olağan dışı, insan formundan olmayan canlılar ile evliliğini, onlar ile arkadaşlık kurduğunu, iletişime geçebildiğini, nispeten diğer "normal" insanlara göre bu "anormal" durum ona çok normal gelmesi falan. Çok enteresan şeyler ama pek ilgimi çekmiyor :/

@196444 Bir kez daha yaşın değil başın önemli olduğunu gördük. Konunun amacından sapmaması için kısa keseceğim ve size, bu konuda atacağım son mesajdır. Madem bunun gerçek olmadığını düşünüyorsunuz(ki ben de öyle düşünüyorum) o zaman insanlara Atatürk'ün sözünü göstererek aşağılamak yerine bunun gerçek olmadığınızı düşündüğünüz şeyler yazarak ve bunun sahte olduğunu, bilimsel bir yönün olmadığını yazarak Biyokinezi'yi çürütmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca bu yaşınıza kadar gelmişsiniz(söylediğinize göre) ancak hala insanlara nasıl hitap edilir bilmiyorsunuz. Üstüne üstlük sadece yaşınızı öne çıkarıp başka hiçbir kültürel veya akademik bilgi birikimini öne çıkarmadan insanlara üstünlük taslıyorsunuz. Yazık.
Ben Atatürk'ün bir sözünü değil, Adnan Ersan'ın bir yorumunu paylaştım. Trajikomik bir duruma göstermiş olduğum bir tebessümdü bu... Ve bence de yazık...

Ben Atatürk'ün bir sözünü değil, Adnan Ersan'ın bir yorumunu paylaştım. Trajikomik bir duruma göstermiş olduğum bir tebessümdü bu... Ve bence de yazık...
Siz niye kızdınız ben hala anlayamadım. Sadece bu konu hakkındaki fikirlerimi söyledim, siz püğğğ gençlik bitmiş moduna geçtiniz. Ne alaka?

Tüm bunların, telekinezi biyokinezi vs. gerçek olup olmadığını bilmek çok kolay. En basitinden; Bugüne kadar bu ve benzerlerinden hiçbirini, bilimsel bir kurul önünde çıkıp yapan olmadı dünyada :) Yani tamamen uydurma. Zaten yapabilirseniz ödül var. 1.000.000 dolar falandı sanırım... James Randi :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı