Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.233 Çözümler 86 11 Eylül 2021 #11 Mahmut_ER34 dedi: O fulleyenlerden biri de benim ama ezbersiz biyoloji ve kimya fullenemez. Ama matematik ve fizik fulleniyor. Genişletmek için tıkla... Tamam böyle devam et. Ders çalışma tekniğini herkese geçerli olarak kabul et tamam.
Mahmut_ER34 dedi: O fulleyenlerden biri de benim ama ezbersiz biyoloji ve kimya fullenemez. Ama matematik ve fizik fulleniyor. Genişletmek için tıkla... Tamam böyle devam et. Ders çalışma tekniğini herkese geçerli olarak kabul et tamam.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Eylül 2021 #12 14-18 gün civarı düzgün öğrenilir. Biyoloji ve kimya çoğunlukla ezberdir. Görsel kodlama ya da birkaç yol daha var ama yine bu da ezbere giriyor .
14-18 gün civarı düzgün öğrenilir. Biyoloji ve kimya çoğunlukla ezberdir. Görsel kodlama ya da birkaç yol daha var ama yine bu da ezbere giriyor .
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.233 Çözümler 86 11 Eylül 2021 #13 Abdullah_Kadir dedi: 14-18 gün civarı düzgün öğrenilir. Biyoloji ve kimya çoğunlukla ezberdir. Görsel kodlama ya da birkaç yol daha var ama yine bu da ezbere giriyor . Genişletmek için tıkla... Hiç ezber yapmadan 10 net yaptım ne diyeceksin buna?
Abdullah_Kadir dedi: 14-18 gün civarı düzgün öğrenilir. Biyoloji ve kimya çoğunlukla ezberdir. Görsel kodlama ya da birkaç yol daha var ama yine bu da ezbere giriyor . Genişletmek için tıkla... Hiç ezber yapmadan 10 net yaptım ne diyeceksin buna?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Eylül 2021 #14 Hououin Kyouma dedi: Hiç ezber yapmadan 10 net yaptım ne diyeceksin buna? Genişletmek için tıkla... Ezber yaptığının farkında değilsindir.
Hououin Kyouma dedi: Hiç ezber yapmadan 10 net yaptım ne diyeceksin buna? Genişletmek için tıkla... Ezber yaptığının farkında değilsindir.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.233 Çözümler 86 11 Eylül 2021 #15 Abdullah_Kadir dedi: Ezber yaptığının farkında değilsindir. Genişletmek için tıkla... Dostum ezber değil. Kounun bir bölümü okuyup yandaki soruları çözerek pekiştirdim. Gereken zamanlarda sadece tekrarlarımı yapıp böyle ilerledim. Geçen senenin ünivesite sınavında birİNCİ OLAN diyor ki sayısal için ezber gerek olmadığını söylüyor.
Abdullah_Kadir dedi: Ezber yaptığının farkında değilsindir. Genişletmek için tıkla... Dostum ezber değil. Kounun bir bölümü okuyup yandaki soruları çözerek pekiştirdim. Gereken zamanlarda sadece tekrarlarımı yapıp böyle ilerledim. Geçen senenin ünivesite sınavında birİNCİ OLAN diyor ki sayısal için ezber gerek olmadığını söylüyor.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Eylül 2021 #16 Hououin Kyouma dedi: Gereken zamanlarda sadece tekrarlarımı yapıp böyle ilerledim. Genişletmek için tıkla... Tamam işte soru çöze çöze ezberlemişsin farkında değilsin .
Hououin Kyouma dedi: Gereken zamanlarda sadece tekrarlarımı yapıp böyle ilerledim. Genişletmek için tıkla... Tamam işte soru çöze çöze ezberlemişsin farkında değilsin .
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.233 Çözümler 86 11 Eylül 2021 #17 Abdullah_Kadir dedi: Tamam işte soru çöze çöze ezberlemişsin farkında değilsin . Genişletmek için tıkla... Senin kastettiğin ne? Dalga mı geçiyorsun?
Abdullah_Kadir dedi: Tamam işte soru çöze çöze ezberlemişsin farkında değilsin . Genişletmek için tıkla... Senin kastettiğin ne? Dalga mı geçiyorsun?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Eylül 2021 #18 Hououin Kyouma dedi: Senin kastettiğin ne? Dalga mı geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok niye dalga geçeyim ki? Soru çözerek ezberlemişsin işte oturmuş artık kafana.
Hououin Kyouma dedi: Senin kastettiğin ne? Dalga mı geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok niye dalga geçeyim ki? Soru çözerek ezberlemişsin işte oturmuş artık kafana.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.233 Çözümler 86 11 Eylül 2021 #19 Abdullah_Kadir dedi: Yok niye dalga geçeyim ki? Soru çözerek ezberlemişsin işte oturmuş artık kafana. Genişletmek için tıkla... Matematiği de ezberleyerek mi öğrendik?
Abdullah_Kadir dedi: Yok niye dalga geçeyim ki? Soru çözerek ezberlemişsin işte oturmuş artık kafana. Genişletmek için tıkla... Matematiği de ezberleyerek mi öğrendik?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Eylül 2021 #20 Hououin Kyouma dedi: Matematiği de ezberleyerek mi öğrendik? Genişletmek için tıkla... Tamam en iyisini sen biliyorsun. Hiçbir şeyi de ezberlemeden hepsini yaparsın soruların maşallah doğuştan biliyorsun sen.
Hououin Kyouma dedi: Matematiği de ezberleyerek mi öğrendik? Genişletmek için tıkla... Tamam en iyisini sen biliyorsun. Hiçbir şeyi de ezberlemeden hepsini yaparsın soruların maşallah doğuştan biliyorsun sen.