Biz erkekler neden umursanılmıyor?

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Ciddiyim soruyorum bunu. Kendi tarafımda söylemek istiyorum. Ben 13 yaşındayım 7 Mayıs'ta benim doğum günümdü. Hiç kimse hatırlamadı. Ama kızlarınkine hep gidiyorlar. Benden büyük koskoca kızların doğum günleri dolup taşıyor benimkini bir hatırlayan yok. Teknolojik cihazları bozulduğunda tamir ediyorum bir teşekkür dahi almıyorum sürekli neden dışlanıyorum umursanıılmıyorum bir de annem gelmiş diyor ki neden hakkını helal etmiyorsan herkes annesini seviyor ama ben nefret ediyorum bunlardan dolayı. Ya gidip benim yaşımdaki kız kardeşime her gün bir sürü şeyler alıyor onun canı ne çekse yapıyor. Her şeyi geçtim kendisine bir telefon hattı istedi onu da aldılar benim daha telefon hattım telefonum yok bilgisayar üzerinden işlerimi yapıyorum. Doğum günüm kutlanmadı ya görmüyor musunuz dün de koskoca annem gitti beni rezil etti. Böyle anne aile olmaz olsun ben hakkımı helal etmiyorum kimseye!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 13 yaşındasın ve hayatı tam olarak bilmiyorsun. 19-20 yaşlarına geldiğinde anlayacaksın. Sürekli insanları umursarsan kimse seni umursamaz.

Ama işte onlar beni umursamadıkları için umursamıyorum bende.

Merhabalar

Öncelikle ne olursa olsun hak ve hukuk durumları bu kadar kolay dillendirilmemeli diye düşünüyorum. Sen yine de helal et hakkını...

Konuya gelecek olursam; yaşın geregi henüz hayatı yeni yeni tanımaya başlıyorsun. Zihinsel, ruhsal ve fiziksel gelişim sürecindesin. Bircok şeyi sorgulaman, kafana takma çok doğal. Serzenisinde haklilik payın elbette var ama bunlar geçici süreçler emin ol.

Türk toplumunda hatta genel olarak her toplumda erkeklerin çok duygusal olmadiklari söylenir lakin buna katilmiyorum ben. Herkesin etkilenme, icerleme, stres süreçleri başkadır cinsiyeti olmaz bunun. Sen de duygusal bir çocuksun belli ki. Sana şunu diyeyim insanlar senin doğum gününü kutlamamis olabilir ama bu seni sevmedikleri anlamına gelmez. Kızlar biraz daha nazlidir, el bebek gül bebek büyütulur ondandır bu farklılık. Çok fazla kafana takip üzme kendini. İlerleyen dönemlerde emin ol gesmise bakıp; ne saçma şeylere kafa yormusum deyip gülüp geçeceksin...

Yeni yasin sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin genç arkadaşım

Sağ ol dostum doğum günümü kutladığın için umarım dediğim gibidir ve olacaktır da çok teşekkür ederim

Hocam, erkekler mevzusunda, çoğu zaman erkeğin bir şeyler yapmasını kendi başının çaresine bakmasını ister toplum, insanlar, kızlar da öyle değil, onların yaratılışında var, insanlar, toplum onlara karşı daha duyarlı daha sevecen, yardım etmeye hevesli, çünkü çekiciler hocam, güzeller, erkek mücadele ruhuna sahiptir, en azından bir kısmı.

Erkekler onların gözünde bir köle çünkü

Yani bir de bence umursanılmamak bence daha iyi ben mesela kızların hiçbirini umursamıyorum

Erkekler onların gözünde bir köle çünkü.

Yani bir de bence umursanılmamak bence daha iyi ben mesela kızların hiçbirini umursamıyorum.

Bende umursamamaya başladım beni umarsanamayanı toplumdan artık dışlıyorum akrabam anne dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…