Bilham
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HUAWEI Matebook D15 2020
Bu arkadaşın yazdıklarının doğruluğuna kalıbımı basarım. Yaşınız küçük ve olgunlaşıyorsunuz. Ancak yarın bir gün büyüdükten sonra arkanıza baktığınızda bunlar sizin için o kadar önemsizleşecek ki ben buna mı üzüldüm diyeceksiniz.Merhabalar
Öncelikle ne olursa olsun hak ve hukuk durumları bu kadar kolay dillendirilmemeli diye düşünüyorum. Sen yine de helal et hakkını...
Konuya gelecek olursam; yaşın geregi henüz hayatı yeni yeni tanımaya başlıyorsun. Zihinsel, ruhsal ve fiziksel gelişim sürecindesin. Bircok şeyi sorgulaman, kafana takma çok doğal. Serzenisinde haklilik payın elbette var ama bunlar geçici süreçler emin ol.
Türk toplumunda hatta genel olarak her toplumda erkeklerin çok duygusal olmadiklari söylenir lakin buna katilmiyorum ben. Herkesin etkilenme, icerleme, stres süreçleri başkadır cinsiyeti olmaz bunun. Sen de duygusal bir çocuksun belli ki. Sana şunu diyeyim insanlar senin doğum gününü kutlamamis olabilir ama bu seni sevmedikleri anlamına gelmez. Kızlar biraz daha nazlidir, el bebek gül bebek büyütulur ondandır bu farklılık. Çok fazla kafana takip üzme kendini. İlerleyen dönemlerde emin ol gesmise bakıp; ne saçma şeylere kafa yormusum deyip gülüp geçeceksin...
Yeni yasin sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin genç arkadaşım![]()
Siz dersinize çalışın, oyununuzu oynayın, iyi bir lise kazanmaya odaklanın. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.