Biz neden yaşıyoruz?

Eskiden virüsle ya da büyü yoluyla oluyormuş.
Büyülere falan inanmıyorum. Tarihte böyle bir virüs olsaydı büyük ihtimalle hâlâ etkisini sürdürür idi. Ne kalıntı var ne başka bir şey. Halk tarafından uydurulmuş efsaneler.

Büyülere falan inanmıyorum. Tarihte böyle bir virüs olsaydı büyük ihtimalle hâlâ etkisini sürdürür idi. Ne kalıntı var ne başka bir şey. Halk tarafından uydurulmuş efsaneler.
Tamam hocam beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Hedeflerimize ulaşamadan gidersek üzücü fakat öbür dünyada her şeyin iyileri inşallah nasip olur.

İşte bu yüzden gelişmiyoruz. Siz imama, sözde din adamlarına peygambermiş gibi inanmaya devam edin...

Bana iftira atma ben din adamları peygamber demedim öyle inandığımı falan da söylemedim zaten İslam'ı biraz bilseydin sende böyle demezdin. Sonuçta ben Allah'a kulluk etmek için geldiğimize bir takım imtihanlardan geçmek üzere yeryüzüne indirildiğimizi inanıyorum senin fikrin uymuyor olabilir. Bu arada sözde peygambermiş gibi inanmaya devam edin diyorsun sende elinde kanıt olmadan insanları suçlamaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…