Glarious0
Hectopat
Eskiden virüsle ya da büyü yoluyla oluyormuş.Evrimsel sürece baktığımız zaman imkansız gibi bir şey. Kurtlarla insanların alakası yok, böyle bir tür olması imkansız.
Eskiden virüsle ya da büyü yoluyla oluyormuş.Evrimsel sürece baktığımız zaman imkansız gibi bir şey. Kurtlarla insanların alakası yok, böyle bir tür olması imkansız.
Büyülere falan inanmıyorum. Tarihte böyle bir virüs olsaydı büyük ihtimalle hâlâ etkisini sürdürür idi. Ne kalıntı var ne başka bir şey. Halk tarafından uydurulmuş efsaneler.Eskiden virüsle ya da büyü yoluyla oluyormuş.
Tamam hocam beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Büyülere falan inanmıyorum. Tarihte böyle bir virüs olsaydı büyük ihtimalle hâlâ etkisini sürdürür idi. Ne kalıntı var ne başka bir şey. Halk tarafından uydurulmuş efsaneler.
Yaşama amacımız nedir? Dünyaya bi' kere gelmiyor muyuz? Peki geliyorsak yaşadığımız süre boyunca yaptığımız her şey boşa gidecek. O zaman ne diye yaşıyoruz?
Bunu güzelce anlatabilecek birilerine ihtiyacım var. Cennet Cehenneme bağlamadan, dini bu konuya katmadan.
Dine bağlamadan demiştim ama...Hedeflerimize ulaşamadan gidersek üzücü fakat öbür dünyada her şeyin iyileri inşallah nasip olur.
@391969 hocam neye güldünüz?
İşte bu yüzden gelişmiyoruz. Siz imama, sözde din adamlarına peygambermiş gibi inanmaya devam edin...imama sor
İşte bu yüzden gelişmiyoruz. Siz imama, sözde din adamlarına peygambermiş gibi inanmaya devam edin...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.