Biz neden yaşıyoruz?

Benim gibi bir sıradan birinin bunu yapacak düzeye geleceğine sanmıyorum.
Mezar taşın, hayatın geçici olduğunu öğretmeye yetecek. Bıraktığın anıların zamanın elde tutulamadığını gösterecek.

Yaşayamayacağımın farkındayım.
Ailem normal düzeyde. Ben de para kazanıp ailemi üst seviyeye çıkarmak isterdim ama çıkardıktan sonra ailem de ölecek ben de. O zaman yine yaptıklarım boşa gidecek.

Beyinden kurşun yemedikçe veya zehir ile ölmedikçe acısını hissediyorsun diyorlar bilim insanları en sıkıntısıda bu düşünsene yanarak ölüyorsun ve beynin hala o acıyı hissedecek.
Ölünce gitmiş oluyorsun ya onu dedim. Ölümden hemen önceki acıdan bahsetmedim.

Yaşayamayacağımın farkındayım.

Ailem normal düzeyde. Ben de para kazanıp ailemi üst seviyeye çıkarmak isterdim ama çıkardıktan sonra ailem de ölecek ben de. O zaman yine yaptıklarım boşa gidecek.
Bizde yaşıyoruz dostum. Kaderimiz aynı.

Siyasete girerse konuyu raporlatıp kapatırım.

@BERWAR'ın Tasarım Hataları bloglarında yazan bir bilgi aslında. Gelecek nesilleri devam ettirebilmek için yaşıyoruz.
Daha fazlası için insanlığı geliştirmek diyebilirim. Cahilliği her geçen gün yenebilmek örneğin, bir yaşama amacıdır. Daha yaptığınız ve yapacağınız çoğu şey bir yaşama amacıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…