Ne aldınız acaba? Sitede yazdıkları doğruysa kargoya da hızlı verdiklerini söylüyorlar.Güvenilir. Birçok alışverişim oldu ve hiçbir sorun yaşamadım.
Satıcı magicteknoloji. Pek iyi şeyler duymadım hakkında.300 daha koyar Amazon'dan alırdım ben.
Arada Amazon var. Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ben ismini arattığımda ikinci sonucun şikayet var olduğu bir yerden alışveriş yapmam. Özellikle daha önce alışveriş yapmadığım bir yerden. Ayrıca sadece Amazon değil Akakçe'den bakınca N11 Hepsiburada vs. gibi farklı sitelerde bir sürü farklı satıcı görünüyor benzer fiyatlarda. Araştırıp aralarından iyi bir satıcıyı da seçebilirsiniz.Ne aldınız acaba? Sitede yazdıkları doğruysa kargoya da hızlı verdiklerini söylüyorlar.
Satıcı magicteknoloji. Pek iyi şeyler duymadım hakkında.
N11, hepsiburada gibi siteler yerine Amazon'u tercih ederim kesinlikle. Konuyu sonradan okuyacaklar için güncelleyeceğim aldıktan sonra.Arada Amazon var. Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ben ismini arattığımda ikinci sonucun şikayet var olduğu bir yerden alışveriş yapmam. Özellikle daha önce alışveriş yapmadığım bir yerden. Ayrıca sadece Amazon değil Akakçe'den bakınca N11 Hepsiburada vs. gibi farklı sitelerde bir sürü farklı satıcı görünüyor benzer fiyatlarda. Araştırıp aralarından iyi bir satıcıyı da seçebilirsiniz.
Magic'den işlemci aldım N11 üzerinden. Herhangi bir sorun yaşamadım. Tray idi işlemcim. Havalı poşete sarıp sarmalayıp kutuya koyup vermişler. Aktif olarak da kullanıyorum.Ne aldınız acaba? Sitede yazdıkları doğruysa kargoya da hızlı verdiklerini söylüyorlar.
Satıcı magicteknoloji. Pek iyi şeyler duymadım hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.