Bu gibi durumlar olur ancak kalp kırmaya gerek olmadığı kanaatindeyim. Hata yapılabilir. Önemli olan üslubumuzu bozmadan ve kırmadan yapıcı olabilmeli, nacizane düşüncem. @Onur Altuğ Severr, UBerK 'de belirtmiş zaten durumun özetini.
2 saatlik ban yiyince ne oluyor yani altı üstü 1 harf eksik diye adamcağızı sosyali bilgilendirmekten mahrum mu bırakılsın. Cidden sizi anlamıyorum siz bi hata yapınca diğerlerinin kusurunu aramaklamı sorumlusunuz? Hani şu sınıflarda çocuklar vardır ya yerlerini değiştirirler sonra biri fark edince diğer arkadaşlarını satar işte tam buna ibretlik bir örnek. Satıcı olma ya da her kusuru gösterme. Cidden ayıplanacak hareketler bunlar.
Kusura bakmayın ama zamanında tabii yerine tabi yazdığım için ceza aldım. Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama şeklinde de aynı nedenden dolayı aldığım cezalar mevcut. Moderatörlerinize ayrı bir kural listesi sunduğunuzu düşünüyorum. Bunu sık sık güncellemelisiniz. Hangi durumda ne yapılmalı, bilmeyen moderatörler var gibi görünüyor.
Cümle sonuna nokta koyulmasa ban atıyorlar. Arkadaşım, biz de koyulması gerektiğini biliyoruz. Şu siteye girecek kadar aklı selim herkes biliyordur. Bir şey olmuştur, acelesi vardır, unutmuştur. Ne gerek var.
Mesela yemek yerken sabah bir şey yazıyorsun. Sonra baktın çıkman gerek, nokta koymadan yolladın. 1 saat ban. Metroda boş boş otur.