Bize Türkçeyi kullanmayı öğreten adamın böyle basit hatalar yapması komik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 10 903 değil 1903 Recep hocam @Recep Baltaş "atamnzı" değil atamanızı.
Sanırım acele ederek yazdınız ve bu yazım hatalarını yaptınız.
Bize Türkçe'yi kullanmayı öğreten adamın böyle basit hatalar yapması komik.
(Eleştirel bir yorumdur)

EDİT: Kim bunu konuya taşıdı ise ondan şikayetçiyim benim yorumum @Recep Baltaş'a idi.
Sadece bir konuya girip yorum yaptım ve ayrı bir konu açıp yorumu kaldıran moderatörlere selam olsun Adaletiniz bu mu?
EDİT değil, EDIT olacak. İngilizce'de büyük "i" harfi yer almıyor. "Edit" kelimesi, Türkçe'de yer alan bir kelime değil ve yazım yanlışı içeriyor, ceza verilmeli.

Bu mesajında bile bir hata buldum, o zaman en az bir gün yasaklama verilsin sana. Bu arada yazım yanlışlarına ceza veriliyor diye biliyorum, harf hataları repor edilirse düzeltiliyordur moderatörler tarafından. Son mesajlarıma baksan bende de hata bulursun, kendinde de. Artık nasıl içerlediysen konu açmışsın sırf bununla ilgili.

Bu arada ben de bu moderatörlere az sövmedim oturduğum yerden, ama Technopat bence Türkiye'nin sayılı temiz ve bilgi dolu forumlarından biri ve temiz tutulması gerekir. Benim yaşadığım sorunları bir bilsen, "Ben boşuna açmışım bu konuyu." dersin. 2016'da ceza yedim diye 3 yıl foruma girmedim, kinlendim diye, sen düşün. Sonra açtığım ilk konuda yine ceza yedim, yine sövdüm.

Neticesinde zararından çok yararı var bu durumun buraya.

Beyler valla şimdilere isyan ediyorsanız bundan yıllar önce (hala var mı bilmiyorum bu forumda aktifken fi tarihiydi ben :D) Burak Alkan diye bir yöneticimiz vardı. Hey yavrum en ufak hatada cezayı 90'a takardı vallahi. Yazım kurallarını "strict" uygulayan bir site olma özelliğini koruyan bu siteyi de takdir ettiğimi belirtmem lazım.

1569297434215.png

Uyarı puanı olmayan uyarı geldi ve mesajı düzeltti. 10 dakika ceza yemişim ama bu ceza süresini sonlanma tarihinden anladım. Bunun öncesindeki ceza ise 20 Aralık 2017. Dikkat edince herhangi bir sıkıntı olmuyor.

Peki onların benim mesajımı konu açarak hem de benden izinsiz göstermeye hakları var mı?
Senin mesajın üzerinde her türlü hakları var kayıt olurken sözleşme imzalıyorsun. Mesajını sebep göstermeksizin silebilir, değiştirebilirler. Ayrıca her insana hata yapar Recep abi de yapabilir, acele ile yazmış olabilir. Bir ayıp yakalamış gibi yorum atmak yerine rapor sistemini kullanın zira bunun için var.

Nasıl bir kin besledin? Adam 1 harfi yanlış yazmış ve 1 i eklemeyi unutmuş o kadar yoksa o adam onun Windows 10 1903 olduğunu senden kat kat iyi biliyor emin ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı