BJK, FB, GS Yaz Transfer Dönemi

fifagamer

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2016
Mesajlar
81
Selam arkadaşlar. Yaz transfer dönemi en sevdiğim dönem. Siz tuttuğunuz takımın hangi bölgelere transfer yapmasını ve gündemdeki gelme ihtimali olan gerçekçi isimlerden gelmesini en çok istedeğiniz oyuncuları yazar mısınız? Biraz futbol muhabbeti edelim:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuttuğum bir takım yok fakat genel olarak STSL takımlarının kariyerli ama yaşlı futbolculara fazla para ödemeyi bırakıp gençleri parlatmalı diye düşünüyorum. Trabzonspor Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı gibi çok güzel örneklerle girişti bu işe umarım devamı gelir. Bunu yaparken de Monaco gibi hatalı satım yaparak takımı çöp etmemeye de dikkat edilmeli tabii ki.
 
Sivassporluyum, Robinho ve Aatıf söylentileri var medyada bu oyuncularımızı geri alıp kaleci ve savunma hattına sağlam 2 oyuncu alırsak UEFA için oynarız diye düşünüyorum. Ayrıca sadece İstanbul takımlarını konuya dahil etmenize anlam veremedim.
 
Galatasaray'lı olarak şuana kadar ki transferlerden memnunum Babel ligi tanıyor ve çok tecrübeli bir oyuncu takıma fayda sağlayacaktır Ozornwafor dan ümitliyim 1-2 seneye kaliteli bir stoper olur Jimmy Durmaz ve Adem büyükte iyi yedek oyuncular Onyekuru yu 1 sene daha kiralayabilir ve Banega yı alırsak Avupa da çeyrek final görebiliriz ligi söylemiyorum zaten Fatih Terim gidene kadar diğer takımlara geçmiş olsun. :) (Not: Önümüzde ki sezon Başakşehir den ziyade Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti izleyecekmişiz gibi geliyor.)
 
Ya bırak şimdi 300 gol atan Oğuzhan'ı Ersin'cim Uganda 2.ligden Uwubfeum var iyi dribling yapar dikine pasları çok iyidir al 100 bine satarsın 20 milyona biz bunları söylüyoruz ama dinleyen yok işte.

:)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı