Arkadaşlar, yakın zamanda bir kulaklık almayı planlıyorum ve sürekli araştırma içerisindeyim. Gözüme Xiaomi'nin hybrid Pro HD modeli takıldı. Nedeni ise Bkm Kitap'ta çok uyguna satılması. Diğer alışveriş sitelerine baktığım zaman fiyatlar daha pahalı ancak orada çok daha uygun. Ama bu kulaklığın da replikaları çok yaygın. Bkm Kitap da replika mı satıyor diye kuşkulandım, size sormak istedim. Linki buraya bırakıyorum.
Xiaomi Mi Hybrid PRO HD Mikrofonlu Kulaklık en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. Xiaomi Mi Hybrid PRO HD Mikrofonlu Kulaklık avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!
Bkm kitap Türkiye'deki en güvenilir yayın evlerinden biridir. Yerleri Bursa'da fakat ürün ellerinde varsa 3, yoksa 7 gün içerisinde size ulaştırıyorlar.
Bkm kitap Türkiye'deki en güvenilir yayın evlerinden biridir. Yerleri Bursa'da fakat ürün ellerinde varsa 3, yoksa 7 gün içerisinde size ulaştırıyorlar.
Uğraşmak istemediğimden dolayı iade etmeyi düşünmüyorum ama denemeden bilemeyiz tabii. 1 hafta içerisinde almayı planlıyorum, aldıktan sonra deneyimlerimi aktarırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hocam ürünü almadım, bir anda karar değiştirip farklı bir modeli AliExpress'ten sipariş ettim ve şu an belkiyorum. Ama bu kulaklığın fiyatı da 50 TL'ye düşmüş durumda. Eğer orijinal değilse iade edersiniz. İade olmasa bile en azından kaybınız 50 TL olur. Kendim için kulaklık sipariş etmiş olsam da bu kulaklığı da kardeşim için almayı düşünüyorum. Çünkü çok uygun bir fiyatı var.