Bkm Kitap güvenilir mi?

Touh

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2019
Mesajlar
607
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, yakın zamanda bir kulaklık almayı planlıyorum ve sürekli araştırma içerisindeyim. Gözüme Xiaomi'nin hybrid Pro HD modeli takıldı. Nedeni ise Bkm Kitap'ta çok uyguna satılması. Diğer alışveriş sitelerine baktığım zaman fiyatlar daha pahalı ancak orada çok daha uygun. Ama bu kulaklığın da replikaları çok yaygın. Bkm Kitap da replika mı satıyor diye kuşkulandım, size sormak istedim. Linki buraya bırakıyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bkm kitap Türkiye'deki en güvenilir yayın evlerinden biridir. Yerleri Bursa'da fakat ürün ellerinde varsa 3, yoksa 7 gün içerisinde size ulaştırıyorlar.
 
Öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum, olsa bile bkm iade alır diye düşünüyorum.

Uğraşmak istemediğimden dolayı iade etmeyi düşünmüyorum ama denemeden bilemeyiz tabii. 1 hafta içerisinde almayı planlıyorum, aldıktan sonra deneyimlerimi aktarırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Merhaba aldıysanız ürün orijinal mi geldi acaba?

Hocam ürünü almadım, bir anda karar değiştirip farklı bir modeli AliExpress'ten sipariş ettim ve şu an belkiyorum. Ama bu kulaklığın fiyatı da 50 TL'ye düşmüş durumda. Eğer orijinal değilse iade edersiniz. İade olmasa bile en azından kaybınız 50 TL olur. Kendim için kulaklık sipariş etmiş olsam da bu kulaklığı da kardeşim için almayı düşünüyorum. Çünkü çok uygun bir fiyatı var.
 

Geri
Yukarı