Adnan Ergüler Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 BKM'den sipariş vermek istiyorum. 360 TL'nin üzerinde bir fiyat var kargo ücreti alınır mı? (Kapıda nakit ödeme yapacağım.) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
BKM'den sipariş vermek istiyorum. 360 TL'nin üzerinde bir fiyat var kargo ücreti alınır mı? (Kapıda nakit ödeme yapacağım.)
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #2 Adnan Ergüler dedi: BKM'den sipariş vermek istiyorum. 360 TL'nin üzerinde bir fiyat var kargo ücreti alınır mı? (Kapıda nakit ödeme yapacağım.) Genişletmek için tıkla... Kapıda ödemede hep alınıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Adnan Ergüler dedi: BKM'den sipariş vermek istiyorum. 360 TL'nin üzerinde bir fiyat var kargo ücreti alınır mı? (Kapıda nakit ödeme yapacağım.) Genişletmek için tıkla... Kapıda ödemede hep alınıyor diye biliyorum.
KS KS Adnan Ergüler Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 Je m en fiche dedi: Kapıda ödemede hep alınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ücreti ne kadar acaba? Artı 0 Eksi
Je m en fiche dedi: Kapıda ödemede hep alınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ücreti ne kadar acaba?